Xperia Grand Bali Afbeelding Xperia Grand Bali
Xperia Grand Bali ****
Bestemming: Turkse Riviera - Alanya

Xperia Grand Bali

****

Hotel Xperia Grand Bali heeft echt alleen maar voordelen, een goed vier sterren hotel op basis van All inclusive, gelegen in het centrum en vlakbij het strand. Alanya is een levendige badplaats. De stad heeft een prachtig zandstrand met diverse mogelijkheden voor watersporten en een bruisend nachtleven. Wanneer u de binnenlanden intrekt, zult u versteld staan van de fascinerende omgeving.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Xperia Grand Bali

Hotel Xperia Grand Bali heeft echt alleen maar voordelen, een goed vier sterren hotel op basis van All inclusive, gelegen in het centrum en vlakbij het strand. Alanya is een levendige badplaats. De stad heeft een prachtig zandstrand met diverse mogelijkheden voor watersporten en een bruisend nachtleven. Wanneer u de binnenlanden intrekt, zult u versteld staan van de fascinerende omgeving.

Ligging: Xperia Grand Bali in Alanya

Rustig, toch gunstig gelegen op slechts 150 meter van het bekende Kleopatra strand en nabij het levendige centrum van Alanya. Het openbaar vervoer in Alanya is uitstekend geregeld. De dolmus is ideaal en erg goedkoop! Deze busjes rijden af en aan van het centrum.

Faciliteiten: Xperia Grand Bali

Xperia Grand Bali beschikt in totaal over 96 kamers verdeeld over een gebouw met maximaal 7 verdiepingen en is voorzien van receptie met gratis kluisjes en een ruime ontvangsthal met zitjes. Verder treft u er een televisieruimte, lobbybar en buitenbar met terras aan. U kunt een hapje eten in het binnen- en buitenrestaurant of in een van de a la carte restaurants waar Turkse en internationale gerechten worden geserveerd. Voor afkoeling kunt u terecht in het buitenzwembad met apart kinderbad. De ligstoelen met matrasjes en parasols staan langs het zwembad gratis tot uw beschikking. Op het strand zijn deze tegen betaling. Tegen betaling kunt u verder gebruik maken van de wasservice, strijkservice, kussen keuzemenu en vindt u er een winkeltje, kapsalon, internetcafe en een dokterservice. Draadloos internet in openbare ruimtes en op de kamer gratis.

Uw hotelkamer:Xperia Grand Bali

De standaardkamers in Xperia Grand Bali zijn netjes ingericht en voorzien van airconditioning (centraal geregeld), satelliet TV, kluisje (tegen betaling), telefoon, koffie- en theezet faciliteiten en een minibar. Badkamer met douche of bad, toilet en fohn. Alle kamers hebben een balkon met zitje.

Sport & Ontspanning:Xperia Grand Bali

Op 350 meter van Xperia Grand Bali is er een openbaar tennisveld en voetbalveld. Tevens kunt u in het hotel gratis gebruik maken van de fitnessruimte, darts en tafeltennis. Op het strand kunt u beachvolleyballen en tegen betaling diverse watersport mogelijkheden. Ontspanning kunt u in het Turkse bad, de sauna of in de jacuzzi. Massagebehandeling en peeling (tegen extra betaling). Eens per week wordt er een entertainment avond georganiseerd.

Verzorging: Xperia Grand Bali

U verblijft in Xperia Grand Bali op basis van All Inclusive; U verblijft in Xperia Grand Bali op basis van All Inclusive; Ontbijt (08.00 - 10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30 - 14.00) en diner (19.00 - 21.00) allen in buffetvorm. Tevens inclusief koffie, thee met koekjes (10.00-18.00) en middernachtsoep (23.00-24.00) Alle lokale alcoholvrije en alcoholische drankjes van 10.00 tot 24.00 uur inbegrepen. Voor het gehele complex geldt alle importdrankjes, a la carte restaurant (met reservering en tegen betaling van 5 euro per persoon per keer), vers geperste sappen, ijsjes, cocktails, eten en drinken op het strand en in de disco en espresso koffie steeds tegen betaling.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Xperia Grand Bali 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203