Ramada Plaza Antalya Afbeelding Ramada Plaza Antalya
Ramada Plaza Antalya
Bestemming: Turkse Riviera - Antalya

Ramada Plaza Antalya


Hotel Ramada Plaza ligt aan de baai van Antalya , op een plateau met een prachtig uitzicht op het Taurusgebergte en de zee.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Ligging:

Het oude centrum van Antalya (Kaleici) is op 700 meter vanaf het hotel. Het hotel ligt aan de rotskust gelegen en direct aan zee. De zee is te bereiken via een platform. De luchthaven van Antalya is op nog geen half uur rijden.

Faciliteiten:

Het Ramada Plaza beschikt over een lobby met lobbybar, receptie en een lift. U kunt heerlijk dineren in het buffetrestaurant of in een van de a la carte restaurants (Italiaans, Mexicaan en vis). Ook beschikt het hotel over meerdere bars, waar u gezellig een drankje kan doen. Het hotel heeft naast het binnenzwembad ook een buitenzwembad met een apart kinderbad. Verder heeft het hotel WiFi, gameroom, wasservice, babysitservice (tegen betaling), kinderbed, kinderstoeltje, miniclub (4 tot 12 jaar) en een aantal winkeltjes.

Kamer:

Het hotel bestaat uit 223 kamers. De kamers zijn modern en net ingericht en voorzien van airconditioning, televisie, telefoon, internet, minibar, kluis (elektronisch) en bureau. In uw kamer heeft u ook de mogelijkheid om koffie en thee te zetten. De badkamer heeft een toilet, douche en/of bad, wastafel en haardroger.

Sport en ontspanning:

Het hotel beschikt over een eigen Spa en Fitness centrum. U kunt hier heerlijk ontspannen in het Turks bad, sauna, stoombad, relax ruimtes en jacuzzi. Ook worden er verschillende gezicht- en lichaamsbehandelingen aangeboden. Voor de sportievere onder ons is er nog een fitness centrum met een fitnessbar. Verder kunt u biljarten, darten en tafelvoetballen. Een aantal van de bovengenoemde faciliteiten zijn tegen betaling.

Verzorging:

U verblijft in het Ramada Plaza op basis van All Inclusive, dit volgens de formule van het hotel. Alle maaltijden worden gepresenteerd in buffetvorm. Ook is er een uitslapersontbijt (10.00-10.30), koffie/thee met cake en snacks (14.00-17.00) en alle lokale alcoholische en alcoholvrije dranken. U kunt eenmaal per verblijf dineren in het a la carte restaurant, u dient dit wel te reserveren in het hotel. U minibar wordt dagelijks bijgevuld met water, frisdrank en bier.

LET OP:

In het voor- en naseizoen kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Ramada Plaza Antalya 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203