Paloma Renaissance Resort en Spa Afbeelding Paloma Renaissance Resort en Spa
Paloma Renaissance Resort en Spa
Bestemming: Turkse Riviera - Beldibi

Paloma Renaissance Resort en Spa


Prachtig klasse hotel van de bekende Paloma-keten met een goede service, een professioneel wellnesscenter, verzorgde kamers en een uitstekende keuken. Het hotel is weids opgezet en ligt in een prachtige tuin, direct aan zee. Heerlijk genieten dus!

Hotel o.b.v. Ultra All Inclusive



Hotel Paloma Renaissance Resort & Spa

Prachtig klasse hotel van de bekende Paloma-keten met een goede service, een professioneel wellnesscenter, verzorgde kamers en een uitstekende keuken. Het hotel is weids opgezet en ligt in een prachtige tuin, direct aan zee. Heerlijk genieten dus!

Paloma Renaissance Resort & Spa is een exclusief 5-sterren hotel, gelegen aan de voet van het indrukwekkende Taurus-gebergte, omgeven door weelderige vegetatie en geurige dennenbossen.

De comfortabele kamers, 7 restaurants, waarvan 6 a la carte, diverse bars, het amfitheater, een wellnesscenter, het fitnesscentrum (met lessen van Les Mills) en diverse binnen- en buiten zwembaden zijn allemaal ingredienten voor een onvergetelijke luxe vakantie aan de Turkse Riviera.

Het hotel is gunstig gelegen aan het strand van de Middellandse Zee, in Beldibi, halverwege Antalya en Kemer. De luchthaven van Antalya ligt op ca. 40 km.

Ligging

Het hotel ligt direct aan het strand van Beldibi en op ca. 18 km van het centrum van Kemer. In de directe omgeving zijn diverse winkels, restaurants en bars. Er is een uitstekende dolmusverbinding, de dolmus kunt u direct voor de deur aanhouden.

Faciliteiten

Het resort bestaat uit een hoofdgebouw en diverse gebouwtjes die verspreid in de prachtig verzorgde tuin liggen. Het hotel beschikt over de de volgende faciliteiten: Receptie met lobby, liften (niet in de gebouwen in de tuin, alleen in hoofdgebouw), winkeltjes, kapper, minimarkt, internethoek, gratis wifi in de lobby, gamesroom, diverse bars, waaronder een poolbar, sunset bar en beachbar, patisserie, buffet- en 6 a la carte restaurants (Internationaal, vis, Turks en tegen betaling Mexicaans, steakhouse en Oosters), disco en roomservice. Ruim opgezette en verzorgde tuin, 4 zwembaden, waarvan 1 met 3 glijbanen, 1 relaxpool en 1 voor de gasten in de familiesuites en de villasuites, zonneterras en strand met ligbedden, parasols en badhanddoekservice en zonneweide met hangmatten.

Sport & Ontspanning

Voor de actieve vakantieganger zijn er diverse activiteiten, zoals aerobics, basketbal, fitness, biljart, minigolf, tafeltennis, volleybal, kanoen en tennis (verlichting, materiaal en lessen tegen betaling). Dagelijks is er het uitgebreide Palomotion animatieprogramma voor jong en oud. Binnenbad, sauna en Turks bad. Tegen betaling massage en diverse schoonheidsbehandelingen in het wellnesscenter.

Kamers

De kamers voldoen ruimschoots aan de verwachtingen van de gasten. Het resort heeft totaal 347 kamers, allemaal ontworpen voor maximaal comfort en plezier. U kunt kiezen uit de volgende kamertypes:Kamer: Gelegen in het hoofdgebouw. Stijlvol ingericht met airco, tv, minibar, koffie- en theefaciliteiten, kluisje, gratis wifi en zitje. Badkamer met bad met douche en fohn. Balkon met zitje (max. 2 volw. + 2 kinderen t/m 12 jaar of 3 volw.)

Verzorging:

U boekt dit resort op basis van ultra all inclusive. Het volgende is inbegrepen:

All inclusive ontbijt, lunch en diner in buffetvormlaat ontbijt van 10:00-11:00 uurdiner in a la carte restaurants (reserveren verplicht), 3 met toeslaglokale (alcoholische) drankjes en een selectie van geimporteerde drankjes 24 uur per dag en verse jus bij het ontbijtafternoon tea/patisserie van 12:30-17:30 uur snacks van 12:30-16:30 uur en 24:00-06:30 uurvers fruit, kleine snacks en verfrissende drankjes tijdens beach & poolconcept: u wordt bediend op uw ligbedjeminibar dagelijks gevuld met water, bier en frisdrank



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Paloma Renaissance Resort en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203