Maxx Royal Belek Afbeelding Maxx Royal Belek
Maxx Royal Belek *****
Bestemming: Turkse Riviera - Belek

Maxx Royal Belek

*****

MAXX ROYAL BELEK Maxx Royal staat nu al bekend als een van de meest luxe hotels in de badplaats Belek. Dit hotel is geopend in mei 2011 en ademt een en al klasse uit. Dit ruim opgezette Ultra All Inclusive hotel is een must voor iedere liefhebber van 5-sterren hotels. Wat voorop staat in dit geweldige hotel is aandacht voor details. Kortom in Maxx Royal is het genieten in ultieme luxe tot de max!

Hotel o.b.v. Ultra All Inclusive



Ligging:

Hotel Maxx Royal ligt in de populaire badplaats Belek en op ca. 1 km van het centrum. Het hotel is direct gelegen aan een prachtig zandstrand van ruim 300 meter breed. De Montgomerie golf course ligt op slechts 50 meter.

Faciliteiten:

Uw vakantie in Maxx Royal begint al bij aankomst waar u de speciale Maxx Royal Welcome service ontvangt. Naast een warme glimlach aan de receptie krijgt u een verfrissingshanddoekje en kunt u genieten van een glas champagne. Ook de kids ontvangen een welkomstdrankje. U kunt zelfs uw zonnebril, die u zeker nodig zult hebben, laten schoonmaken. Tevens ontvangt u zelfs een woordenboekje om uw Turks te oefenen. Hotel Maxx Royal heeft 429 kamers verdeeld over 8 verdiepingen. Er zijn in totaal 15 bars. Onder andere een poolbar, een theehuis, een patisserie bar, Irish Pub en Vitamine lounge bar, waar u kunt genieten van de lekkerste drankjes. Er is een bar speciaal voor tieners (13-17 jaar) waar ze lekker kunnen chillen. Er zijn 4 a la carte restaurants waar u kunt genieten van de Italiaanse keuken (Al Dente Restorante), Aziatische keuken (Woxxie Far East Cuisine). Het Oceans serveert u de lekkerste visgerechten en van de Franse keuken geniet u in restaurant Le Mole. Het Internationale restaurant serveert uw ontbijt, lunch en diner a la carte (allen tegen bijbetaling). Al de a la carte restaurants hebben live muziek. In het hoofdrestaurant kunt u iedere dag genieten van het Ultra All Inclusive concept. Overdag kunt u een gebakje of taartje eten in het Patisserie cafe en de 3 snack restaurants serveren overdag de lekkerste snacks. In het kinderparadijs Maxxiland is zelfs een special kinderrestaurant. Wilt u service op uw kamer dan heeft het hotel ook een 24-uur roomservice (tegen betaling). U kunt volop zwemmen en dobberen in het water want Maxx Royal heeft maar liefst 7 zwembaden. Er zijn 2 binnenzwembaden (o.a. kinderbad) en 5 buitenzwembaden. Er is een volwassenen zwembad waar u kunt genieten in alle rust of u duikt in het zoutwater zwembad. De kinderen (maar ook volwassenen) kunnen hun hart ophalen in het Kingcobra Aqua Park. Hier zijn maar liefst 11 waterglijbanen en een glijbaan met een val van maar liefst 35 meter. Ook voor de kleinste waterratjes is er een kinderbad met allerlei leuke water activiteiten. In Maxxiland kunnen kinderen van alle leeftijden volop spelen. Er zijn speciale activiteiten voor babys van 1-3 jaar (babysitservice ), de mini & junior club organiseert van alles voor de leeftijden 4-12 jaar en de Teenage club is voor 13-17 jaar. Maxx Royal heeft ook nog een groot aantal winkeltjes, wasserette service en een doktersservice (tegen betaling), juwelier en een supermarkt. Er is gratis wireless internet.

Sport & Ontspanning:

Na al dat eten en drinken kunt u in Maxx Royal ook actief genieten van uw vakantie. Eigenlijk is wat dat betreft 1 week vakantie niet genoeg. Er wordt ongelofelijk veel georganiseerd voor u. Overdag kunt u o.a. darten, tafeltennissen, beach volleybal, basketbal spelen. Tevens zijn er Aerobics, watergymnastiek, Yoga en Pilates lessen. Er is een fitness ruimte en een tennisbaan met tennisshop. Aan het strand kunt u, tegen betaling, een hoop lol hebben op de Banana boot, tijdens het parasailing of op de jetski. Voor de golfliefhebbers biedt het hotel een gratis (vanaf 01 november 2013 tegen betaling) greenfee op de Montgomery Course aan, mits men in het bezit is van een handicap (handicap mannen minimaal 28, handicap vrouwen minimaal 36). Om gebruik te maken van de gratis (vanaf 01 november 2013 tegen betaling) greenfee dient u voor vertrek uw handicap door te geven en een starttijd bij ons op te vragen. U zult dan binnen een paar dagen bericht ontvangen van uw definitieve starttijden. Echt relaxen kunt u in de Maxx Royal Spa. Hier komt u tot rust in de 1124 m2 grote indoorpool of in de Turkse Hamam, het stoombad de sneeuwfontein of tijdens een van de vele massages (allen tegen betaling). Maxx Royal Spa heeft 25 behandelkamers voor massages, een manicure en pedicure service, een vitamine bar en een relaxkamer. Gedurende de dag en de avonden is een professioneel animatieteam aanwezig.

Hotelkamer:

Ook de kamers van Maxx Royal zijn om van te genieten. De ruime standaardkamers in het hoofdgebouw (roofsuites) zijn voorzien van een digitale kluis, een LCD TV scherm, high speed internet en een telefoon. Uw bed wordt iedere avond opgemaakt (turndown service) met een chocolaatje. Bij aankomst ontvangt u vers fruit en zijn er koffie- en theefaciliteiten. Er is individuele airconditioning en een minibar gevuld met allerlei drankjes (gratis). Uw badkamer is voorzien van een toilet, jacuzzi en douche. U krijgt een badjas en slippers die u mag gebruiken gedurende uw verblijf. U kunt ook kiezen voor een ruime kamer met land -of zeezicht in het hoofdgebouw, een Villakamer (gelegen bij de golfbaan, gelijkwaardig aan de standaardkamer maar met een kledingkamer). Voor families zijn er familiekamers bestaande uit 2 ruimtes (allen gelegen in het hoofdgebouw, behalve de Terrace Family Suites).

Verzorging Zomer:

U verblijft in Maxx Royal op basis van het uitgebreide Ultra All Inclusive; ontbijt (07.00-10.30), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30), allen in buffetvorm. De Patisserie bar heeft heerlijke zoetigheden en ijsjes (10.00-22.00). Gedurende de middag zijn er verschillende snackrestaurants geopend die u voorzien van een lekkere hapje tussendoor. Ook het speciale kinderrestaurant in MAXXILAND serveert voor de jongste gasten de lekkerste lunches, snacks (van fruit tot cake) en diners. U kunt 24 uur per dag genieten van alle alcoholische en alcoholvrije drankjes, zowel lokale als import (ook merken zoals Jack Daniels, Bacardi en Becks bier). U kunt genieten van heerlijke cocktails en de drankjes worden ook geserveerd aan uw strand of zwembad bed. Kortom u zult op culinair gebied niets te kort komen in Maxx Royal. Tegen betaling: diner in de a la carte restaurants, roomservice en alle consumpties in de Golf Club Bar (alleen toegang voor golfers) en de Nargile bar.

Verzorging Winter:

U verblijft in Maxx Royal op basis van het uitgebreide Ultra All Inclusive; ontbijt (07.00-10.30), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30), allen in buffetvorm. Inclusief zoetigheden en ijsjes in de Patisserie (10.00-22.00). Gedurende de middag diverse snacks. Ook het speciale kinderrestaurant in MAXXILAND serveert voor de jongste gasten ontbijt, heerlijke lunches, snacks (van fruit tot cake) en diners. U kunt 24 uur per dag genieten van alle alcoholische en alcoholvrije drankjes, zowel lokale als import (ook merken zoals Jack Daniels, Bacardi en Becks bier). Uw cocktails en uw drankjes worden ook geserveerd aan uw strand of zwembad bed. Kortom u zult op culinair gebied niets te kort komen in Maxx Royal. Tegen betaling: diner in de a la carte restaurants, roomservice en alle consumpties in de Golf Club Bar (alleen toegang voor golfers) en de Nargile bar.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Maxx Royal Belek 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203