Rixos Premium Belek Afbeelding Rixos Premium Belek
Rixos Premium Belek
Bestemming: Turkse Riviera - Belek

Rixos Premium Belek


plane hotel car

De naam zegt het al apremiuma! Dit hotel ligt op een terrein van 40 ha groot te midden van het groen van de pijnboombossen waar Belek om bekend is. Verder staat Rixos voor kwaliteit. Het privé strand is alleen voor de hotelgasten en heeft een lengte van 1000 meter. Het hotel beschikt over veel faciliteiten en staan de hele dag tot uw beschikking, zo kent het hoofdrestaurant een ruime openingstijd en is de fitnessruimte 24 uur per dag geopend! Daarnaast zijn er volop nieuwe maar met name luxe faciliteiten. Denk aan een nieuw Only Adult zwembad, een nieuw steak -la-carterestaurant, een luxe beach bar en een sportclub met een uitgebreide keuze aan sportlessen! Ook voor waterpret ben je aan het juist adres, je kunt gebruikmaken van kleine bootjes die je overal naar toe brengen. Dit is pas écht vakantie vieren!



Ligging: Rixos Premium nabij Belek

Rixos Premium ligt aan het privé strand te bereiken via de tuin, op korte afstand van het centrum van Serik. Het hotel onderhoudt dagelijks meerdere malen een shuttle verbinding naar de diverse golfbanen.

Faciliteiten: Rixos Premium

Hotel Rixos Premium telt in totaal 700 kamers ondergebracht in een gebouw van maximaal 5 verdiepingen. Verder zijn er een aantal bijgebouwen en villaa's. In het hoofdgebouw tref je een 24-uurs receptie met lobby en diverse zitjes aan.
Voor de culinaire hoogstandjes staan een buffetrestaurant met diverse themaa's en terras, 4 -la-carterestaurants (vooraf reserveren) en diverse snackbars tot je beschikking. Het hoofdrestaurant is maar liefst 16 uur per dag open! Voor drankjes ga je naar diverse bars waaronder een disco en de vernieuwde beach bar.
Voor de verkoeling heb je de beschikking over zwembaden, waaronder een Adult Only zwembad (16+), een zwembad met glijbanen (op vaste tijden geopend) en een binnenzwembad (verwarmd in de winter). Rond de zwembaden en op het strand staan voldoende ligbedden en parasols, waarop je lekker kunt relaxen. Je kunt gratis gebruikmaken van de badhanddoekenservice.
Verder biedt Rixos Premium Belek tegen betaling een doktersservice, een kapsalon, roomservice, een babysitservice (op aanvraag), een wasservice en diverse winkels. Voor de kinderen is er een miniclub (4-12 jaar), een minidisco, een teenage club (13-17 jaar), een speeltuin, kinderbaden, een kinderbuffet en een animatieprogramma. In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.
Vergeet daarnaast niet een dag te plannen naar het fantastische themapark The Land of Legends. Een beleving die je niet wil missen! Je kijkt je ogen uit in het indrukwekkende aquapark met maar liefst 72 glijbanen en komt ontelbare winkels tegen in het luxueuze winkelcentra. Tijdens je verblijf heb je éénmaal gratis toegang tot het themapark en biedt Rixos Premium een gratis shuttleservice aan.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) in Rixos Premium Belek is ruim en comfortabel ingericht en beschikt over een satelliet televisie, telefoon, minibar (met frisdrank en bier), airconditioning (centraal geregeld op vastgestelde tijden), kluisje (gratis), koffie-/theezetfaciliteiten, wifi (gratis) en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, föhn.

Tegen een toeslag kun je een standaardkamer met zeezicht (1-3 personen) boeken.

Voor gezinnen zijn er familie suite (4 personen), deze bestaan uit 2 ruimtes en zijn gelegen in het hoofdgebouw.

De pool suites met tuinzicht (4 personen) zijn volledig gerenoveerd, bestaan uit 2 ruimtes, zijn ruimer dan de familie suite en zijn gelegen in de bijgebouwen op de eerste verdieping. De pool suite beschikt over 2 badkamers.

De familie swim up kamer (4 personen) is gelegen in het bijgebouw en biedt direct toegang tot het zwembad.

Sport & Ontspanning:

Er zijn onder andere 10 tennisbanen (verlichting inbegrepen, materiaal en lessen tegen betaling), basketbal, tafeltennis, biljart (tegen betaling), aerobics, boogschieten, en boccia. De gratis fitnessruimte is 24 uur per dag geopend. Ook is er in het gamecenter een bowlingbaan. Voor de totale ontspanning kun je terecht in het Spa & Wellness Center met hamam, diverse saunaa's, het binnenzwembad en stoombad zijn allemaal gratis. Behandelingen en massages zijn tegen betaling. Gedurende de dag en de avonden is een professioneel animatieteam aanwezig.

Verzorging Zomer 2018: Rixos Premium

Je verblijft op basis van de All Exclusive - All Inclusive volgens de ruime formule van het hotel. Dit houdt in 24 uur per dag drinken; ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, la carte diner (met reservering onder voorbehoud van beschikbaarheid), koffie/thee en koekjes, ijsjes, alle alcoholische en alcoholvrije drankjes en een selectie van import drankjes en huiswijn in de restaurants. Het hoofdrestaurant is geopend van 07.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: alle luxe import dranken zoals VSOP cognac, premium dranken, luxe- en import wijnen en champagnes (onder voorbehoud van beschikbaarheid), roomservice, drankjes bij de Cabana Zone, XO en de Sisha and Cigar bar.

Verzorging Winter 2017-2018: Rixos Premium

Je verblijft op basis van All Exclusive - All Inclusive: ontbijt (07.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. A la carte diner (vooraf reserveren) en diverse snacks (12.00-18.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale (non-)alcoholische drankjes en een selectie van import drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: alle luxe import dranken zoals VSOP Cognac, premium dranken, luxe- en import wijnen en champagnes (onder voorbehoud van beschikbaarheid).



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
  • Luchthavenbelasting
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig € 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig € 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • WA-dekking van € 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie

Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven.



Rixos Premium Belek 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203