Royal Adam enen Eve Afbeelding Royal Adam enen Eve
Royal Adam en Eve *****
Bestemming: Turkse Riviera - Belek

Royal Adam en Eve

*****



Hotel o.b.v. Ultra All Inclusive



Adam & Eve

Er wordt gezegd dat Adam & Eve met geen ander hotel te vergelijken is en dat de kwaliteit niet af te lezen valt in het aantal sterren, maar dat Adam & Eve gecreeerd is met de hemel als voorbeeld. Verblijven in het Adam & Eve is niet kiezen voor een vakantieverblijf, maar is kiezen voor een levensstijl. De kleur wit is de basis in Adam & Eve en staat voor de puurheid van het hemelse. Dit hotel is winnaar van verscheidene wereldwijd uitgereikte awards. Adam & Eve is winnaar van de 'World's Leading Design Hotel' in 2010. Laat u verrassen in Adam & Eve, hemel op aarde.

Ligging

Adam & Eve ligt 1km van het centrum van Belek vandaan, direct aan het strand en omring door prachtige natuur. Het vliegveld Antalya ligt op 35km afstand.

Faciliteiten

Dit verbluffende designhotel beschikt over 469 kamers, verdeeld over 6 etages. De receptie staat 24 uur per dag voor u klaar! Naast het hoofdrestaurant zijn er maar liefst 8 a la carte restaurants (Kebab, Italiaans, Mexicaans, vis, Japans, Internationale gerechten, Geheim dineren en dineren in het donker). Een aantal van deze restaurants vallen buiten het Ultra All Inclusive concept en u dient vooraf te reserveren. Verder 12 bars, waaronder een wijnbar, disco lab en de langste bar ter wereld; de Bluetooth bar! De Italiaanse lounge kunt u niet missen, deze lounge is de grootste ter wereld met een oppervlakte van maar liefst 10.000 m2. Ook het zwembad is niet ongewoon, 1 van de 3 zwembaden is de langste ter wereld! Verder 4 glijbanen en een apart kinderbad. Rondom de zwembaden en op het strand kunt u gebruik maken van de design ligbedden, parasols en badhanddoeken. Overige faciliteiten: diverse boetiekjes, wasserette, kapsalon, doktersservice, wireless internet en een discotheek. Elke dag van (10.00-22.00) worden de kinderen vermaakt d.m.v. een miniclub (4-12 jr.), kinderoppas (op aanvraag en tegen betaling), mini cinema & disco, schminken, kook- en tekenles en spelletjes.

Uw hotelkamer

De kamers van Adam & Eve zijn een ware belevenis op zich! De standaard design kamer met zijzeezicht en uitzicht op de tuin: het bed past zich aan het lichaam aan, waardoor u zelfs tijdens uw slaap geniet van dit grootse hotel. Verder minibar (dagelijks gevuld), Maxibar (tegen betaling), telefoon, 42 plasma sat-tv, kluis, Wireless Internet, balkon, spiegelwanden. Badkamer beschikt over een stoombad, douche/bad, slippers & badjas op aanvraag en make-up spiegel. De standaard villa beschikt over de zelfde faciliteiten als de design kamer: het verschil zit in een apart woongedeelte en keuken. Verder een prive tuin. Badkamer met sauna erbij.

Sport & Ontspanning:

U kunt zich onder andere uitleven in de fitnessruimte, volleybal, catamaran & surfen (licentie vereist), pilates-, step-, dans-, aerobics les, biljart, tennis (met reservering, verlichting en les tegen betaling), 2 squashbanen (incl. materiaal), tafeltennis, mini voetbal en waterfietsen. Tegen betaling: parasailing, bowlen, duiken, waterskien, paintball en jetskien. Voor ontspanning kunt u terecht in de award winnende Eden Spa; hier vindt u o.a. stoombad, Finse- en Russische sauna, binnenbaden en Turks bad. Tegen betaling: diverse behandelingen en toegang tot de Spa suites. Er is een professioneel animatieteam die voor u overdag leuke activiteiten organiseert. 's Avonds treden zij op in het amfitheater. Dagelijks feestjes.

Verzorging Zomer

U verblijft in Adam & Eve op basis van Ultra All Inclusive; oOntbijt (7.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-22.00), middernachtsnack (00.30-02.00); allen in buffetvorm. Patisserie (16.00-19.00) en gedurende de hele dag diverse heerlijke snacks. Voor de kids zijn er aparte kinderbuffetten. In dit concept kunt u 24 uur lang heerlijke drankjes drinken van zeer hoge kwaliteit. Tegen betaling: roomservice, waterpijp, de Maxibar in de kamer en diner in 3 a la carte restaurants (Japans, Geheim dineren en dineren in het donker).

Verzorging Winter

Ultra All Inclusive; Ontbijt (7.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (18.30-21.30) allen in buffetvorm. Patisserie (10.00-19.00) en diverse snacks (12.00-16.00). Voor de kids zijn er aparte kinderbuffetten. In dit concept kunt u 24 uur lang heerlijke drankjes drinken van zeer hoge kwaliteit. Tegen betaling: roomservice, de Maxibar in de kamer en de a la carte restaurants (met reservering).



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Royal Adam en Eve 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203