Vera Verde Afbeelding Vera Verde
Vera Verde *****
Bestemming: Turkse Riviera - Belek

Vera Verde

*****

Vera Verde biedt u alle mogelijkheid om te genieten van uw welverdiende vakantie onder de Turkse zon. Dit luxe 5-sterrenhotel is van alle gemakken voorzien om optimaal te kunnen ontspannen. U zult na een vakantie in dit heerlijke hotel als herboren naar huis terugkeren!

Hotel o.b.v. All Inclusive



Hotel Vera Verde

Vera Verde biedt u alle mogelijkheid om te genieten van uw welverdiende vakantie onder de Turkse zon. Dit luxe 5-sterrenhotel is van alle gemakken voorzien om optimaal te kunnen ontspannen. U zult na een vakantie in dit heerlijke hotel als herboren naar huis terugkeren!

Ligging: Hotel Vera Verde in Belek

Vera Verde is een heerlijk hotel gelegen op slechts 900 meter van het luxe privestrand. Het hotel biedt een gratis shuttleservice aan naar het strand. Het centrum van Kadriye vindt u op slechts 2 km. en het gezellige centrum van Belek slechts 5 km verderop.

Faciliteiten: Hotel Vera Verde

Vera Verde beschikt over 315 stijlvol ingerichte kamers, een receptie en lobby met zitjes en gratis WiFi. In de ruime tuin vindt u 4 buitenzwembaden, 2 aparte kinderbaden met glijbanen en verder zijn er twee verwarmde binnenbaden. Zowel aan het strand als aan het zwembad kunt u gratis gebruikmaken van de ligstoelen, parasols en handdoekenservice. In het hoofdrestaurant worden de hele dag diverse maaltijden voor u geserveerd. U kunt een keer per verblijf dineren in een van de 3 a la Carte restaurants (reservering verplicht). Verder biedt Vera Verde u tegen betaling een doktersservice, was service, kapper, shoppincenter, en een disco. Voor de kleintjes is er een speeltuintje en miniclub (4-12 jaar).

Uw hotelkamer:

Uw hotelkamer is stijlvol ingericht en voorzien van satelliet-tv, kluisje, airconditioning (tegen betaling) en een minibar. De badkamer beschikt over bad/douche, toilet en fohn.

Sport & Ontspanning:

Tijdens uw verblijf in Vera Verde kunt u gratis gebruikmaken van fitness, tafeltennis, jeu des boules, basketbal, volleybal, minivoetbal, waterpolo, watergymnastiek, boogschieten en darts. Voor optimale ontspanning kunt u gratis gebruikmaken van het Turks bad en de sauna. Tegen betaling: bowling, biljart, tennis en diverse massages en behandelingen in het Spa & Beautycenter. Het animatieteam biedt zowel overdag als 's avonds een uitgebreid animatieprogramma.

Verzorging: Hotel Vera Verde

U verblijft op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), kinderbuffet (18.00-19.00), diner (19.00-21.00), middernachtsoep (23.30-00.30), allen in buffetvorm. Diverse snacks (14.30-16.30), koffie/thee en koekjes (16.30-17.30), ijsjes (16.00-18.00). Tegen betaling: verse vruchtensappen, drankjes in de disco, roomservice en gebottelde (non-)alcoholische. De All Inclusive formule is geldig van 10.00 tot 24.00 uur indien u in het bezit bent van een armband.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Vera Verde 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203