Sentido Gold Island Afbeelding Sentido Gold Island
Sentido Gold Island *****
Bestemming: Turkse Riviera - Incekum

Sentido Gold Island

*****

Dit hotel heeft in de zomer van 2011 voor het eerst haar deuren geopend. SENTIDO Gold Island is een zeer moderne 5-sterren hotels met een unieke ligging op een schiereiland en een prachtig uitzicht over zee.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Dit hotel heeft in de zomer van 2011 voor het eerst haar deuren geopend. SENTIDO Gold Island is een zeer moderne 5-sterren hotels met een unieke ligging op een schiereiland en een prachtig uitzicht over zee.

Ligging: Uniek gelegen op een schiereiland, ca. 2 km van het centrum van Avsallar en ca. 20 km van het gezellige centrum van Alanya.

Faciliteiten: Het hotel bestaat uit een lobby met receptie, winkeltjes, kapper, tv-ruimte, internethoek, lobbybar, pool-/snackbar, buffetrestaurant, 2 a la carte restaurants (Italiaans en vis), disco en roomservice. 2 Zwembaden, waarvan 1 met 3 glijbanen, zonneterras en strand met ligbedden en parasols.

Onze SENTIDO services:

Draadloos internet in de lobby gratis Mogelijkheid tot laat ontbijten Holiday concierge - maakt uw vakantie persoonlijk

Holiday Plus Programma: Body & Mind Cultuur & Mensen Familie & Kinderen

Sport & Ontspanning: Fitness, biljart en tennis (verlichting tegen betaling). Tegen betaling gamesroom. Wellnesscenter met binnenbad, jacuzzi, Turks bad en sauna. Tegen betaling massage en diverse schoonheidsbehandelingen.

Kinderen: Apart kinderbad en een speeltuin.

Kamer: Verzorgd en comfortabel ingericht met airco, tv, minibar, koffie- en theefaciliteiten, kluisje en gratis draadloos internet. Badkamer met douche en fohn. Balkon met zitje en zeezicht (1B/2B/3B). Bungalowkamer: Als kamer, echter gelegen in de tuin, met terras met zitje en prachtig frontaal zeezicht (2C).

Verzorging: All inclusive.

All inclusive

ontbijt, lunch en diner in buffetvorm laat ontbijt van 10:00-12:00 uur bij een verblijf van 5 nachten of langer 1x per verblijf diner in elk a la carte restaurant (reservering verplicht) lokale (alcholische) drankjes van 10:00-24:00 uur (in disco tot 23:00 uur) snacks van 12:00-17:00 uur en middernachtsnack van 23:30-01:00 uur Turkse pannekoeken van 12:00-17:00 uur afternoon tea en patisserie van 16:00-18:00 uur ijs van 12:00-17:00 uur minibar dagelijks gevuld met water



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sentido Gold Island 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203