Crystal Aura Beach Afbeelding Crystal Aura Beach
Crystal Aura Beach *****
Bestemming: Turkse Riviera - Kemer

Crystal Aura Beach

*****

CRYSTAL AURA BEACH Crystal Aura Beach, wederom een tophotel behorende tot de Crystal Hotels. Boekt u dit hotel, dan bent u zeker van een geslaagde vakantie onder de Turkse zon. U hoeft het resort niet af, maar wilt u er op uit, het gezellige centrum van Kemer ligt op slechts 1km!

Hotel o.b.v. All Inclusive



CRYSTAL AURA BEACH

Crystal Aura Beach, wederom een tophotel behorende tot de Crystal Hotels. Boekt u dit hotel, dan bent u zeker van een geslaagde vakantie onder de Turkse zon. U hoeft het resort niet af, maar wilt u er op uit, het gezellige centrum van Kemer ligt op slechts 1km!

Ligging

Crystal Aura Beach Resort is direct gelegen aan het strand van Kemer en op 1 km van het centrum. Diverse winkeltjes vindt u op loopafstand.

Faciliteiten

Crystal Aura Beach is een comfortabel 5 sterren hotel met 416 kamers verdeeld over 2 hoofdgebouwen en 9 bijgebouwen. In de lobby treft u de receptie. Het hoofdrestaurant en de 3 a la carte restaurants waaronder Italiaans en vis, zijn geliefd vanwege de uitstekende koks die keer op keer weer heerlijke gerechten maken. Voor drankjes kunt u kiezen uit een van de 8 bars. In de tuin bevinden zich 2 zwembaden met apart kinderbad en aquapark met glijbanen (weersafhankelijk, op vaste tijden geopend). Rondom de zwembaden en op het strand staan voldoende ligstoelen en parasols voor de gasten van het hotel. Tegen een borgstelling kunt u gebruik maken van de badhanddoekenservice. Voor de kinderen is er in Crystal Aura Beach Resort een mini-club (4-12 jaar), kinderbuffet en een speeltuin. Verder beschikt Crystal Aura Beach Resort over internetverbinding (wireless in de lobby gratis, internetcafe tegen betaling), diverse winkels, een Spa Center, doktersservice, kinderoppas en wasserette (allen tegen betaling).

Kamers

De standaardkamers in Crystal Aura Beach Resort zijn comfortabel en netjes ingericht en voorzien van individuele airconditioning, minibar (bij aankomst gevuld met water en frisdrank, wordt dagelijks bijgevuld met frisdrank), televisie met o.a. muziekkanaal, telefoon, kluisje en een balkon met zitje. Badkamer met douche, toilet en fohn. Tegen een toeslag kunt u een kamer met zijzeezicht boeken. Voor gezinnen zijn er familiekamers, deze bestaan uit 2 ruimtes.

Sport & Ontspanning

In een vakantieresort zoals Crystal Aura Beach Resort mogen natuurlijk geen sportfaciliteiten ontbreken. Vandaar dat er dan ook op dat gebied in Crystal Aura Beach Resort genoeg te doen is. Gratis kunt u onder andere gebruik maken van: tafeltennis, tennisbaan, basketbal, beachvolley, darts, fitness. Tegen betaling kunt u biljarten en zijn er diverse gemotoriseerde en ongemotoriseerde watersporten. Ook betaalt u eventueel voor uw tennismateriaal en de verlichting. Er is een uitgebreid entertainmentprogramma (sport, spel en show) voor jong en oud. Het gebruik van de hamam, sauna en stoombad zijn gratis, alle massages en behandelingen zijn tegen betaling.

Verzorging

U verblijft in Crystal Aura Beach op basis van Ultra All Inclusive; Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00) in open buffet stijl. Snacks (12:00-17:00), koffie/thee en koekjes (17.00-18.00), a la carte restaurant (1 x per verblijf, reservering verplicht en kinderen onder 7 jaar zijn niet toegestaan), middernachtsnack (23.30-00.00). Alle beschikbare alcoholische en niet alcoholische dranken gedurende 24 uur inbegrepen. Tegen betaling: tussen 01.00 tot 10.00 import drank, enkele speciale dranken en verse vruchtensappen.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Crystal Aura Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203