Fantasia De Luxe Afbeelding Fantasia De Luxe
Fantasia De Luxe *****
Bestemming: Turkse Riviera - Kemer

Fantasia De Luxe

*****

Fantasia de Luxe, prachtig gelegen tussen de pijnboombossen in een groene omgeving. Uw vakantie zal in dit geweldige resort zeer zeker slagen. De uitgebreide Ultra All Inclusive formule, de zeer ruime kamers en de kwaliteiten van de chef-koks zijn van een bijzonder hoog niveau!

Hotel o.b.v. All Inclusive



Fantasia de Luxe, prachtig gelegen tussen de pijnboombossen in een groene omgeving. Uw vakantie zal in dit geweldige resort zeer zeker slagen. De uitgebreide Ultra All Inclusive formule, de zeer ruime kamers en de kwaliteiten van de chef-koks zijn van een bijzonder hoog niveau!

Ligging: Fantasia Hotel De Luxe in Kemer

Fantasia de Luxe ligt direct aan het strand van Camyuva, op ca. 7 km van het centrum van Kemer. Er is een bushalte voor de ingang van het hotel.

Faciliteiten: Fantasia Hotel De Luxe

Fantasia de Luxe biedt u meer dan voldoende mogelijkheden in een prachtige natuurlijke omgeving. Het hotel beschikt over 353 kamers ondergebracht in een gebouw met receptie, met lounge en bar. Fantasia de Luxe beschikt over 4 a la carte restaurants (Italiaan, vis, Turks en Chinees) waar u 1 keer per week kunt dineren (met reservering). In het buffetrestaurant en bij de diverse outlets kunt u vrijwel de hele dag door eten halen. Voor uw drankjes gaat u naar een van de bars. In de tuin liggen 2 zwembaden waarvan een met glijbanen en een apart kinderbadje. Rondom het zwembad en op het strand staan er voldoende ligbedjes voor u klaar. Er is een gratis handdoekenservice. U kunt ook een prive cabana huren aan het strand met butlerservice. Verder treft u in Fantasia de Luxe (draadloos) internet mogelijkheden (tegen betaling), winkeltjes, kapsalon, game saloon, dokterspost, kinderstoelen- en buggys, kinderoppas (op aanvraag en tegen betaling), wasserette en een discotheek. Kleintjes in Fantasia de Luxe zullen zich uitstekend vermaken met de mini-club (4-11 jaar), de minidisco, speeltuin en de videospelletjes. Voor tieners is er een youth club.

Uw hotelkamer:

De standaardkamers van Fantasia de Luxe zijn luxe ingericht en van veel comfort voorzien; centrale airconditioning, satelliet-tv, telefoon, minibar (dagelijks gevuld met water, frisdrank en bier) en een kluisje (gratis), koffie- en theefaciliteiten. Badkamer met bad/douche, toilet, fohn, badjas en slippers. Niet alle kamers hebben een balkon. Tegen een toeslag kunt u een zijzeezichtkamer boeken. U kunt een hoofdkussen kiezen van het kussen menu (7 keuzes, tegen betaling).

Sport & Ontspanning:

Op sportief gebied biedt Fantasia de Luxe 2 tennisbanen (verlichting tegen betaling), tafeltennis, beachvolleybal, fitnessruimte, ongemotoriseerde watersporten en poolgames allen gratis. Tegen betaling: duiken, biljart, videogames, bowlen en gemotoriseerde watersporten. Er is een entertainmentprogramma met sport, spel en show voor jong en oud.

Verzorging Zomer: Fantasia Hotel De Luxe

U verblijft op basis van Ultra All Inclusive in Fantasia de Luxe volgens de formule van het hotel; Ontbijt ( 07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.30) voor kinderen een kinderbuffet, diverse snacks (12.30-16.00), Turkse pannenkoeken (11.00-17.00), middernacht snack (23.30-00.30); allen in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (11.00-18.00). Alle beschikbare lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes tussen 09.00 en 02.00 uur volgens openingstijden van de diverse outlets. Tegen betaling: importdrankjes, verse jus d'orange (m.u.v. ontbijt), roomservice en alles na 02.00 uur.

Verzorging Winter: Fantasia Hotel De Luxe

U verblijft op basis van All Inclusive in Fantasia de Luxe volgens de formule van het hotel; Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00), diner (18.30-21.00), middernacht snack (23.00-00.00); allen in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (16.00-18.00). Alle beschikbare lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes tussen 09.00 en 00.00 uur volgens openingstijden van de diverse outlets. Tegen betaling: importdrankjes, verse vruchtensappen, roomservice en alles na 00.00 uur.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Fantasia De Luxe 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203