Gural Premier Tekirova Afbeelding Gural Premier Tekirova
Gural Premier Tekirova
Bestemming: Turkse Riviera - Kemer

Gural Premier Tekirova


Gural Premier Tekirova is een splinternieuwe hotel, rustig en direct aan het strand gelegen, 5-sterren hotel Gural Premier Tekirova zal het u aan niets ontbreken. Dit weids opgezette resort in Turkse stijl biedt vele faciliteiten voor jong en oud zoals een geweldig aquapark met maar liefst 27 glijbanen en vele waterspeeltoestellen.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotel Gural Premier Tekirova

In het splinternieuwe, rustig en direct aan het strand gelegen, 5-sterren hotel Gural Premier Tekirova zal het u aan niets ontbreken. Dit weids opgezette resort in Turkse stijl biedt vele faciliteiten voor jong en oud zoals een geweldig aquapark met maar liefst 27 glijbanen en vele waterspeeltoestellen.

De verzorgde kamers, het zeer professionele animatieteam, de uitstekende keuken en een heerlijk wellnesscenter met professionele behandelingen maken dat u hier nooit meer weg wilt!

Het hotel biedt u gratis wifi in de lobby, diverse winkeltjes, 2 zwembaden, een fantastisch aquapark met 27 glijbanen voor jong en oud, professionele animitie en een uitgebreid wellnesscenter.

U kunt heerlijk eten en drinken in 6 bars, waaronder een poolbar, beachbar en een Irish pub en het buffetrestaurant en 2 a la carte restaurants.

Met aparte kinderbaden, speeltuin, miniclub, tv/film kamer, tegen betaling trampoline en buggyverhuur is er ruimschoots aan de kinderen gedacht. In het aquapark zijn bovendien vele waterspeeltoestellen en glijbanen voor kinderen.

Het resort is heerlijk rustig gelegen in een groene omgeving, direct aan het strand, in het centrum van de wijk Tekirova en op 17 km van het centrum van Kemer. Er is een regelamtige dolmus- en taxiverbinding.

Ligging

Rustig gelegen in een groene omgeving, direct aan het strand, in het centrum van de wijk Tekirova en op ca. 17 km van het centrum van Kemer. Regelmatige dolmus- en taxiverbinding.

Faciliteiten

Lobby met receptie, winkeltjes, minimarkt, kapper, internetcafe, gratis wifi in de lobby, 6 bars, waaronder een poolbar, beachbar en een Irish pub, buffetrestaurant, 4 a la carte restaurants (met toeslag) en disco. 2 Zwembaden, zonneterras en strand met ligbedden, parasols en badhanddoekservice. Fantastisch aquapark met maar liefst 27 glijbanen voor jong en oud.

AQUAMANIA

2 zwembadenaquapark met 14 fantastische glijbanen voor volwassen, waaronder centrifuge, kamikaze, blackhole, tunnel freefall en rafting slide6 leuke glijbanen voor kinderenpiratenschip met 7 glijbanenvele hele leuke waterspeeltoestellen voor kinderenin het aquapark een aangelegd strandje speciaal voor de allerkleinstendouches in de vorm van een gezellige clown

Sport & Ontspanning:

Fitness, aerobics, jeu de boules, tafeltennis, darts en beachvolleybal. Tegen betaling zeer professionele tennis, gamesroom, biljart, kano, waterfiets en diverse watersporten aan het strand. Zeer professioneel animatieprogramma met fantastische shows. Wellnesscenter met Turks bad, sauna en stoombad. Tegen betaling massages, sneeuwkamer, jacuzzi en diverse schoonheidsbehandelingen.

Kinderen:

Aparte kinderbaden, speeltuin, miniclub (4 t/m 12 jaar) en tv/film kamer. Tegen betaling trampoline, babysitservice en buggyverhuur. In het aquapark vele waterspeeltoestellen en glijbanen voor kinderen.

Verzorging:

All inclusive ontbijt, lunch en diner in buffetvormlaat ontbijt van 10:00-11:00 uurlokale (alcoholische) drankjes en enkele geimporteerde drankjes 24 uur per dagsnacks van 14:30-18:00 uurafternoon tea van 14:30-18:00 uurijs van 10:00-18:00 uurminibar dagelijks gevuld met water en frisdranknachtrestaurant van 21:30-07:00 uur

Vluchtinformatie U kunt deze accommodatie dagelijks aanvliegen via de luchthaven Antalya (AYT).

Kamer deluxe: Ruim en verzorgd ingericht met airco, tv, minibar, thee-en koffiefaciliteiten, kluisje, gratis wifi en tegen betaling internetaansluiting. Badkamer met bad met jacuzzi en douche en fohn. Balkon met zitje (A1A/2A/3A).Kamer deluxe met directe toegang tot zwembad: Als kamer deluxe, echter met vanaf het balkon directe toegang tot het zwembad (B1A/2A/3A).Familiekamer deluxe: 3-5 pers. Als kamer deluxe, echter met extra slaapkamer met tv en minibar (min. 2 volw. + 1 kind t/m 12 jaar, max. 4 volw. + 1 kind t/m 12 jaar) (A2B/3B/4B).Familiekamer deluxe met directe toegang tot zwembad: 3-5 pers. Als familiekamer deluxe, echter met vanaf het balkon directe toegang tot het zwembad (min. 2 volw. + 1 kind t/m 12 jaar, max. 4 volw. + 1 kind t/m 12 jaar) (B2B/3B/4B).Familiekamer superior: 3-5 pers. Als familiekamer deluxe, echter met een extra badkamer en gelegen op de begane grond (min. 2 volw. + 1 kind t/m 12 jaar, max. 4 volw. + 1 kind t/m 12 jaar) (A2C/3C/4C).



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Gural Premier Tekirova 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203