The Garden Resort Bergamot Afbeelding The Garden Resort Bergamot
The Garden Resort Bergamot ****
Bestemming: Turkse Riviera - Kemer

The Garden Resort Bergamot

****

Hotel Garden Resort Bergamot Hotel Garden Resort Bergamot is gebouwd in de prachtige, Ottomaanse stijl en heeft een bijzondere ligging te midden van een vroegere sinaasappelplantage. In deze sfeervolle omgeving kunt u genieten van een heerlijke vakantie. Het hotel heeft 4 zwembaden, waaronder een zwembad met 2 glijbanen en een relaxbad voor volwassenen (vanaf 18 jaar).

Hotel o.b.v. All Inclusive



Hotel Garden Resort Bergamot

Hotel Garden Resort Bergamot is gebouwd in de prachtige, Ottomaanse stijl en heeft een bijzondere ligging te midden van een vroegere sinaasappelplantage. In deze sfeervolle omgeving kunt u genieten van een heerlijke vakantie.

Het hotel heeft 4 zwembaden, waaronder een zwembad met 2 glijbanen en een relaxbad voor volwassenen (vanaf 18 jaar), welke is gelegen in de sinaasappelboomgaard. Er is voor ieder wat wils!

Kinderen kunnen zich vermaken in het kinderbad of meedoen aan de activiteiten die worden georganiseerd in de miniclub.

Wilt u juist de rust opzoeken dan kunt u in het wellnesscenter terecht. In de sauna of jacuzzi kunt u heerlijk relaxen.

In hotel Garden Resort Bergamot verblijf u op basis van all inclusive. In de bars, waaronder een poolbar en beachbar kunt u een verkoelend drankje drinken, terwijl u in het restaurant kunt proeven van diverse gerechten.

Ligging

Hotel Garden Resort Bergamot is rustig gelegen, op ca. 200 m van het strand van Kemer. Op ca. 1 km ligt het prive-strand van het hotel (te bereiken met gratis shuttleservice), voorzien van een beach-/snackbar zodat u ook hier all inclusive kunt genieten. Het centrum van Kemer met diverse winkels, restaurants en bars ligt op ca. 1 km.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een lobby met receptie, liften, winkeltjes, minimarkt, gratis wifi in de lobby, 5 bars, waaronder een poolbar, beach-/snackbar, buffetrestaurant, 2 a la carte restaurants (Italiaans en met toeslag vis) en wasserijservice. Er zijn 3 zwembaden, waarvan 1 met 2 glijbanen en een relaxpool voor volwassenen (vanaf 16 jaar, 15.5-15.10) te midden van een sinaasappelboomgaard, zonneterras met ligbedden, parasols en badhanddoekservice. Op ca. 1 km ligt het prive-strand, welke makkelijk is te bereiken met de gratis shuttleservice. Ook hier kunt u gebruik maken van ligbedden, parasols en badhanddoekservice.

Sport & Ontspanning

Aquagym, beachvolleybal, waterpolo, darts, tafeltennis, fitness en tennis (verlichting tegen betaling). Tegen betaling biljart en gamesroom. Zowel overdag als in de avond is er een animatieprogramma voor jong en oud. Om in alle rust te ontspannen kunt u gebruik maken van het wellnesscenter met een jacuzzi, binnenbad, sauna en Turks bad. Tegen betaling jacuzzi en diverse massages en schoonheidsbehandelingen.

Kamer

Verzorgd en comfortabel ingericht met airco, tv, minibar en huurkluisje. Badkamer met bad met douche en fohn. Klein balkon met zitje

Verzorging

U verblijft in Garden Resort Bergamot op basis van all inclusive.

All inclusive ontbijt, lunch en diner in buffetvormlaat ontbijt van 10:00-11:00 uur1 x per verblijf diner in Italiaans a la carte restaurant (met reservering)lokale (alcoholische) drankjes van 10:00-24:00 uur (niet in de disco)snacks van 14:30-17:00 uur en aan het strand van 12:00-15:00 uurafternoon tea van 16:00-17:00 uurminibar gevuld met 2 water en 2 frisdranken bij aankomst



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

The Garden Resort Bergamot 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203