Yelken Blue Life Hotel Afbeelding Yelken Blue Life Hotel
Yelken Blue Life Hotel *****
Bestemming: Turkse Riviera - Kemer

Yelken Blue Life Hotel

*****

Yelken Blue Life is de nieuwste aanwinst van de Yelken keten! Yelken Blue Life is een bestaand hotel dat is overgenomen en volledig gerenoveerd is en voldoet aan de kwaliteit zoals u van de Yelken hotels gewend bent. Yelken Blue Life is rustig gelegen en ligt direct aan het strand van Beldibi. Het kleine centrum van Beldibi ligt op ca. 2 km, het centrum van Goynuk op ca. 5 km.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Yelken Blue Life

Yelken Blue Life is de nieuwste aanwinst van de Yelken keten. Yelken Blue Life is een bestaand hotel dat is overgenomen en volledig gerenoveerd is en voldoet aan de kwaliteit zoals u van de Yelken hotels gewend bent.

Ligging Yelken Blue Life

Yelken Blue Life is rustig gelegen en ligt direct aan het strand van Beldibi. Het kleine centrum van Beldibi ligt op ca. 2 km, het centrum van Goynuk op ca. 5 km.

Faciliteiten Yelken Blue Life

Yelken Blue Life beschikt over 335 kamers ondergebracht in twee gebouwen. Receptie met lobby en liften. Voor uw maaltijden en drankjes is er een buffetrestaurant, 2 a la carte restaurants (vis gratis, Turks tegen betaling), 3 bars en een disco. In de tuin liggen 2 zwembaden waarvan 1 met 2 glijbanen en een apart kinderbad. Verder is er een doktersservice, kapsalon, wasserette internetcafe en diverse winkeltjes. Wireless internet in de lobby tegen betaling.

Sport & Ontspanning Yelken Blue Life

Fitness, tafeltennis, dart, volleybal, aerobics en een hardloop parcour gratis. Tegen betaling: watersporten. Gebruik van de sauna, Turks bad en binnenbad in het Spa-center zijn gratis. Behandelingen en massages tegen betaling. Het animatieteam verzorgt een leuk programma met sport, spel en avondentertainment.

Kinderen Yelken Blue Life

Voor de kids is er een mini-club (4-12 jaar).

Kamertypes Yelken Blue Life

Standaard kamer De kamers zijn netjes ingericht en voorzien van telefoon, satelliet tv, minibar (dagelijks gevuld met fris), kluis, individuele airconditioning en een balkon. Badkamer met bad/douche en toilet.

Verzorging Yelken Blue Life

U verblijft op basis van ultra all inclusive.

All inclusive formule

  • Ontbijt (07:30-10:00 uur), laat ontbijt (10:00-11:00 uur)
  • Lunch (13:00-14:30 uur), snacks (12:00-17:00 uur), koekjes en cake
  • Diner (19:30-21:30 uur)
  • Middernachtsnack (23:10-00:30 uur), sandwiches (24:00-07:00 uur), allen in buffetvorm.
  • IJs (14:00-16:00 uur)
  • Lokale alcoholische en non alcoholische drankjes 24 uur per dag
  • Tegen betaling: import drank, energy drinks, verse vruchtensappen
  • Turks a la carte restaurant

Ervaringen van klanten

  • Service en kwaliteit zeer hoog
  • Zeer vriendelijk personeel
  • Lekker en ook afwisselend eten

LET OP:

In het voor/naseizoen en tijdens de winterperiode (01 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het all inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Boekingscode: COR



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Yelken Blue Life Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203