Dosi Afbeelding Dosi
Dosi ****
Bestemming: Turkse Riviera - Kumkoy

Dosi

****

In een prachtige omgeving van Side ligt het populaire Dosi Hotel. Houdt u niet zo van hele grote hotels maar wilt u wel veel faciliteiten, dan is dit hotel prima geschikt voor u.

Hotel o.b.v. All Inclusive



In een prachtige omgeving van Side ligt het populaire Dosi Hotel. Houdt u niet zo van hele grote hotels maar wilt u wel veel faciliteiten, dan is dit hotel prima geschikt voor u.

Ligging: Dosi Hotel in Side

Dosi Hotel is gelegen in Kumkoy en op 3 km afstand van het centrum van Side. Het strand ligt op ca 700 m. Er is een gratis shuttlebus aanwezig die u naar het strand rijdt.

Faciliteiten: Dosi Hotel

In Dosi Hotel treft u in totaal 200 kamers aan, gelegen in een hotelgebouw en een bijgebouw, waarin de familiekamers zijn ondergebracht. Het hotel beschikt over een receptie, lobby met lobbybar, 4 liften, minimarkt, internethoek, dokter en kapper. Voor de maaltijden biedt het Dosi Hotel een buffetrestaurant. Twee zwembaden met glijbanen (op vaste tijden) en een kinderbad. Zowel bij het zwembad als op het strand staan ligbedjes en parasols (gratis) voor u klaar. In de lobby kunt u gratis gebruik maken van wifi. Voor de kinderen is er een mini-club (4-12 jaar).

Uw hotelkamer:

De kamers van het Dosi Hotel beschikken over een televisie, airconditioning (centraal geregeld, 1/6-30/9), minibar (fles water), telefoon, kluis (tegen betaling) en een balkon. Een badkamer met bad of douche, toilet en fohn.

Sport & Ontspanning:

U kunt gratis gebruik maken van tafeltennis. Tegen betaling: biljart, tafelvoetbal en fietsverhuur. U kunt gratis gebruik maken van de hamam en tegen betaling sauna en behandelingen. Gedurende de dag is er een soft animatie programma.

Verzorging: Dosi Hotel

Verblijf op basis van All Inclusive volgens de formule van deze accommodatie; ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.00), allen in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (16.00-17.00), middernachtssoep (23.00-24.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 24.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, cocktails, verse vruchtensappen, drinken in flessen, Turkse koffie, ijs, alles na 24.00 uur en eten en drinken aan het strand.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Dosi 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203