Sentido Perissia Afbeelding Sentido Perissia
Sentido Perissia *****
Bestemming: Turkse Riviera - Kumkoy

Sentido Perissia

*****

SENTIDO Hotel Perissia van de luxe Paloma-keten is een heerlijk all inclusive resort, met een uitstekende service en vanaf het zwembad heeft u een prachtig uitzicht over het centrum van Side.

Hotel o.b.v. All Inclusive



SENTIDO Hotel Perissia van de luxe Paloma-keten is een heerlijk all inclusive resort, met een uitstekende service en vanaf het zwembad heeft u een prachtig uitzicht over het centrum van Side.

Ligging: SENTIDO Hotel Perissia ligt direct aan het mooie langzaam aflopende zandstrand en ca. 3 km van van het gezellige historisch centrum van het schilderachtige plaatsje Side, wat werd gebouwd op de ruines van de gelijknamige vroegere stad. De goed bewaard gebleven stadsmuren en het prachtige theater zijn de stille getuigen van deze lang vervlogen tijden. Tegenwoordig is Side een echte vakantieplaats geworden. In het pittoreske oude stadsgedeelte vindt u gezellige cafes en vele winkeltjes. Langs het water zijn talrijke restaurants en verder liggen aan de rand van Side enkele discotheken. In het centrum vindt u kleinere zand-/kiezelstranden en bij de hotels buiten het centrum vindt u prachtige lange zandstranden, waar ook s avonds nog van alles te beleven is. Het centrum bereikt u gemakkelijk per dolmus. Side is echt een unieke badplaats! De dolmus vindt u op ca. 500 m. van het hotel. Via het strand kunt u wandelend naar het centrum. Diverse winkels, restaurants en bars op ca. 500 m. Manavgat, een leuk stadje met een typisch Turkse sfeer ligt op 6 km ten oosten van Side. Manavgat heeft een aantal bezienswaardigheden waaronder elke maandag een boerenmarkt en de bekende Manavgat watervallen. Het vliegveld van Antalya ligt 65 km. van het hotel. De transfertijd bedraagt ca. 70 minuten.

Faciliteiten: SENTIDO Hotel Perissia behoort tot de luxueuze Paloma-keten. Het heeft een grote imposante lobby met receptie, liften, winkeltjes, minimarkt, kapper, internethoek, gratis draadloos internet in de lobby en in de kamers, diverse bars waaronder een beachbar, poolbar, snackbar en een Turks cafe met bibliotheek, 1 buffetrestaurant en 5 a la carte restaurants (internationaal, vis, Chinees en tegen betaling Turks en barbecue), patisserie, disco, bioscoop en roomservice. Verzorgde tuin met 4 zwembaden, waarvan 1 met 2 glijbanen, zonneterras en strand met ligbedden, parasols en badhanddoekservice.

Onze SENTIDO services:

Draadloos internet in de lobby gratis Mogelijkheid tot laat ontbijten Holiday concierge - maakt uw vakantie persoonlijk

Holiday Plus Programma: Body & Mind Cultuur & Mensen Familie & Kinderen

Sport & Ontspanning: Als u even geen zin meer heeft om te relaxen, zijn er genoeg faciliteiten om even lekker actief bezig te zijn zoals: aerobics, tafeltennis, tennis (lessen en materiaal tegen betaling), fitness, basketbal, beachvolleybal en biljart. Tegen betaling diverse watersporten. Er is een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud. Ontspannen kunt u in het binnenbad, sauna en Turks bad. Tegen betaling kunt u genieten van diverse massages en diverse behandelingen in het beautycenter.

Kinderen: Voor de kinderen is er ook genoeg te beleven! Apart kinderbad, speeltuin, miniclub (4 t/m 12 jaar), kinderrestaurant en op aanvraag en tegen betaling babysitservice.

Het resort beschikt in totaal over 352 comfortabel uitgeruste kamers in verschillende categorieen. Kamer: Luxe ingericht met airco (1.5 t/m 30.9), tv, minibar, koffie- en theefaciliteiten, kluisje, gratis draadloos internet en zitje en slaapbank. Badkamer bad met douche en fohn. Frans balkon met zeezicht (A2A/3A). Eenpersoonskamer: Luxe ingericht met airco (1.5 t/m 30.9), tv, minibar, koffie- en theefaciliteiten, kluisje en zitje en slaapbank. Badkamer bad met douche en fohn. Frans balkon met zeezicht (max. 1 volw. + 2 kinderen t/m 12 jaar) (A1D). Voordeelkamer: Als kamer, echter zonder zeezicht (2W). Kamer balkon en zeezicht: Als kamer, echter zoner slaapbank en met balkon met zeezicht (max. 2 volw. + 1 kind t/m 12 jaar) (A1B/2B). Superiorkamer: Als kamer, echter met een extra bed en een slaapbank en een balkon met zeezicht (max. 3 volw. + 1 kind t/m 12 jaar) (A2F/3F). Familiekamer 2 kamers: 3-5 pers. Als kamer, echter met een extra woon-/slaapkamer met airco en tv. De badkamer beschikt over een douche en jacuzzi (min. 2 volw. + 1 kind t/m 12 jaar; max. 4 volw. + 1 kind t/m 12 jaar) (B2C/B3C/B4C).

Verzorging: Wanneer u kiest voor SENTIDO Hotel Perissia dan boekt u op basis van ultra all inclusive, waar u volop kunt genieten van de uitstekende, uitgebreide keukens van het hoofdrestaurant en de 5 a la carte restaurants (Italiaans, vis, Chinees, Turks, barbecue).

All inclusive

ontbijt, lunch en diner in buffetvorm laat ontbijt van 10:00-11:00 uur 1x per verblijf diner in elk a la carte restaurant (reserveren verplicht) lokale en enkele geimporteerde (alcoholische) drankjes 24 uur per dag en verse jus bij het ontbijt snacks van 12:30-18:00 uur en van 23:00-07:00 uur vers fruit, verfrissende drankjes, popcorn, ijs, wafels, suikerspin en geglazuurde appels afternoon tea en patisserie van 12:00-18:00 uur minibar dagelijks gevuld met water, bier en frisdrank in het restaurant wordt eigen biologische wijn geserveerd



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sentido Perissia 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203