Adalya Ocean Deluxe Afbeelding Adalya Ocean Deluxe
Adalya Ocean Deluxe *****
Bestemming: Turkse Riviera - Side

Adalya Ocean Deluxe

*****

Dit splinternieuwe ultra all inclusive hotel opent in maart 2013 haar deuren! Het complex is direct gelegen aan zee en is een luxe uitvalsbasis voor een heerlijk ontspannen vakantie onder de Turkse zon. Tijdens uw verblijf in Adalya Ocean Deluxe bent u verzekerd van een onvergetelijke vakantie!

Hotel o.b.v. All Inclusive



Adalya Ocean Deluxe

Dit splinternieuwe ultra all inclusive hotel opent in maart 2013 haar deuren! Het complex is direct gelegen aan zee en is een luxe uitvalsbasis voor een heerlijk ontspannen vakantie onder de Turkse zon. Tijdens uw verblijf in Adalya Ocean Deluxe bent u verzekerd van een onvergetelijke vakantie!

Ligging: Adalya Ocean Deluxe in Side

Adalya Ocean Deluxe is direct aan zee gelegen, op steenworp afstand van het heerlijke zandstrand. Het centrum van Side vindt u 10 kilometer verderop en Manavgat op 12 kilometer. Beide plaatsen zijn gemakkelijk te bereiken per minibus of taxi.

Faciliteiten: Adalya Ocean Deluxe

Het luxe Adalya Ocean Deluxe telt 382 kamers, een receptie en een prachtige uitgebreide lobby met lounge. In de ruime tuin vindt u 4zwembaden, waarvan een met glijbanen, een apart kinderbad en een verwarmd binnenbad. Zowel aan het strand als bij de zwembaden staan gratis ligbedjes met parasol en matras voor u klaar. Hier kunt u tevens gebruikmaken van de gratis handdoekenservice. Tijdens uw verblijf in Adalya Ocean Deluxe kunt u eenmalig gratis dineren in een van de drie a la carterestaurants (reservering 2 dagen van tevoren verplicht). Bij de poolbar kunt u terecht voor een gratis drankje en een snelle hap. Het buffet wordt geserveerd in het hoofdrestaurant. Verder biedt Adalya Ocean Deluxe tegen betaling een doktersservice, was service, gameroom, internetcafe, kapper en diverse winkeltjes.

Uw hotelkamer: Adalya Ocean Deluxe

Uw luxe hotelkamer is stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt uw kamer over airco, telefoon, satelliet tv, minibar, en een kluisje (tegen betaling). De badkamer is voorzien van bad of douche, toilet en fohn. Alle kamers beschikken over een balkon of terras.

Sport & Ontspanning: Adalya Ocean Deluxe

Tijdens uw verblijf in Adalya Ocean Deluxe kunt u gratis gebruikmaken van de sauna, het Turks bad, fitness, tafeltennis en aerobics. Tegen betaling: watersporten aan het strand, diverse massages en behandelingen.

Verzorging: Adalya Ocean Deluxe

U verblijft in Adalya Ocean Deluxe op basis van 24 uur Ultra All Inclusive; Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.00) allen in buffetvorm. Diverse snacks (11.00-17.00), koffie, thee en koekjes (11.00-22.00) en middernachtsnacks (23.00-07.00). tijdens uw verblijf kunt u eenmalig dineren in een van de drie a la carte restaurants, reservering verplicht (19.00-21.00). Tegen betaling: door het hotel geselecteerde alcoholische dranken.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Adalya Ocean Deluxe 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203