Altinkum Afbeelding Altinkum
Altinkum ***
Bestemming: Turkse Riviera - Side

Altinkum

***

Hotel Altinkum is een smaakvol vakantiedorp met bungalows en receptie gebouw. Het hotel heeft een zwembad & een apart.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Hotel Altinkum

Hotel Altinkum is een smaakvol vakantiedorp met bungalows en receptie gebouw. Het hotel heeft een zwembad & een apart.

Ligging:

Het hotel heeft een ideale locatie met uitzicht op het weststrand van Side en ligt aan de boulevard die naar het centrum van de stad leidt na een aangename wandeling van ongeveer 8 minuten. Tegenover het hotel is een halte van het openbaar vervoer met verbindingen naar andere delen van het resort. De luchthaven Antalya ligt op ongeveer 64 km afstand.

Faciliteiten:

Het strandhotel dat in goed onderhouden tuinen ligt, bestaat uit 99 bungalows op rij, elk met een eigen klein terras. Het hotel is voorzien van airconditioning en de gasten worden verwelkomd in een ontvangsthal met een 24 uur per dag geopende receptie en uitcheckservice. De faciliteiten bestaan uit een hotelkluis, een wisselkantoor, een kinderspeelplaats en een wasservice (de laatste tegen betaling). Het hotel heeft een hoofdrestaurant en een a la carte eetgelegenheid met zowel binnen als buiten zitplaatsen en een bar. Deze kijken uit op de boulevard en het eigen prive-gedeelte van het strand. Draadloze internettoegang wordt ook geboden.

Sport & Ontspanning:

Het hotel beschikt over een binnenbad en verwarmd buitenbad en een zwemgedeelte voor kinderen. Er is een zonneterras met ligstoelen en parasols, en het hotel heeft een eigen gedeelte van het zandstrand, waar ligstoelen en parasols gratis zijn. Daarnaast is er een Turks bad met massageservice en een sauna (tegen betaling). Het hotel verzorgt ook een wekelijks entertainmentprogramma. Belek Golf Club ligt op ongeveer 44 km afstand.

Kamers:

De bungalowkamers zijn voorzien van betegelde vloeren en zijn eenvoudig maar gezellig ingericht met een tweepersoonsbed of twee aparte bedden, airconditioning, satelliettelevisie en een eigen badkamer met een douche en een haardroger. Er zijn ook een minibar, individueel regelbare verwarming en een klein eigen terras.

Verzorging:

U verblijft in Hotel Altinkum op basis van All inclusive.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Altinkum 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203