Horus Paradise Luxury Resort en Club Afbeelding Horus Paradise Luxury Resort en Club
Horus Paradise Luxury Resort en Club
Bestemming: Turkse Riviera - Side

Horus Paradise Luxury Resort en Club


Horus Paradise is gelegen op 2 km van het centrum van Side en op 3 km van het centrum van Manavgat.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Horus Paradise Luxury

Turkije - Turkse Riviera - Side

Ligging

Horus Paradise is gelegen op 2 km van het centrum van Side en op 3 km van het centrum van Manavgat. De stadscentra zijn gemakkelijk te bereiken met de dolmusjes of de taxi die 24 uur per dag voor de ingang van het hotel voor u klaar staan.

Faciliteiten:

Het hotel beschikt over een hoofdgebouw en diverse bijgebouwen. Naast de receptie vindt u een ruime lobby met gratis wifi, een lounge met zitjes en een lobbybar. Het complex telt in totaal 7 bars. Dineren kan in het buffetrestaurant of in een van de 4 a la carte restaurants (Turks, Mexicaans, Italiaans en vis, vooraf reserveren). In de ruime tuin vindt u 4 zwembaden en een aquapark met 5 glijbanen. Ook zijn er 2 verwarmde binnenbaden. Bij het zwembad en aan het strand kunt u gratis gebruikmaken van de matrasjes, zonnebedjes, parasols en handdoekenservice. Tegen betaling biedt het complex een winkelcentrum, internetcafe, kapsalon, doktersservice, babysitservice (op aanvraag), was service, gameroom, fotograaf en een discotheek. Voor de kleintjes zijn er 2 aparte kinderbaden en een mini-club (4-12 jaar).

Kamers

De club/standaardkamers zijn gelegen in de bijgebouwen. Stijlvol ingericht en voorzien van satelliet-tv, telefoon, kluisje, minibar en balkon of terras. De badkamers beschikken over douche, toilet en fohn. Zeezicht is mogelijk tegen een toeslag. De Deluxe (club)kamers zijn onlangs gerenoveerd, zijn gelegen in de bijgebouwen en zijn luxer dan de clubkamers. U kunt ook een kamer in het hoofdgebouw boeken eventueel met zeezicht. Deze beschikken over een dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, alleen de badkamers zijn voorzien van bad/douche, toilet, fohn, telefoon en slippers. Voor gezinnen zijn er familiekamers, deze bestaan allemaal uit 2 ruimtes. U kunt kiezen uit een familiekamer Zeezicht deze is gelegen in het bijgebouw, een familiekamer Deluxe ook gelegen in het bijgebouw maar is onlangs gerenoveerd, een Junior familiekamer, deze zijn ruimer of u kiest een familiekamer in het hoofdgebouw, deze beschikken over een terras.

Sport & Ontspanning

U kunt in Horus Paradise gratis gebruikmaken van de tennisbaan (verlichting tegen betaling), volley- en basketbal, fitness, darts en diverse bordspellen. Om heerlijk te ontspannen kunt u terecht in de Spa met het Turks bad, sauna en jacuzzi. Tegen betaling: massages en behandelingen in de Spa, duikschool, biljart, gameroom en watersporten aan het strand. Een professioneel animatieteam verzorgt een uitgebreid animatieprogramma gedurende dag en in de avond diverse shows en live muziek in het amfitheater.

Verzorging

U verblijft op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.00), diner (19.00-21.30), allen in buffetvorm. Diverse snacks (12.00-16.00), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en middernachtsoep (23.30-01.30). 1 x per verblijf 1 diner in een van de a la carte restaurants (met reservering). Alle lokale (non) alcoholische drankjes van 10.00 tot 24.00 uur. Tegen betaling: verse vruchtensappen, import drankjes, drinken in flessen, roomservice, verpakt ijs, discotheek, champagnes en alle drankjes na 24.00 uur.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Horus Paradise Luxury Resort en Club 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203