Lemas Suite Hotel Afbeelding Lemas Suite Hotel
Lemas Suite Hotel ***
Bestemming: Turkse Riviera - Side

Lemas Suite Hotel

***

Lemas Suite Hotel is gelegen in een prachtige tuin, waarvan ongeveer een derde bestaat uit een avocado plantage. Dit vriendelijke complex is ideaal voor families en koppels die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie.

Hotel o.b.v. Halfpension



Lemas Suite

Lemas Suite Hotel is gelegen in een prachtige tuin, waarvan ongeveer een derde bestaat uit een avocado plantage. Dit vriendelijke complex is ideaal voor families en koppels die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie.

Ligging: Lemas Suite Hotel in Side

Lemas Suite Hotel ligt op ongeveer 900 meter van het strand. Het oude centrum van Side vindt u op circa 2 kilometer en het centrum van Manavgat ligt op ongeveer 4 kilometer afstand. Het hotel biedt een gratis shuttle service aan naar het strand.

Faciliteiten: Lemas Suite Hotel

Lemas Suite Hotel telt 80 kamers verdeeld over een hoofdgebouw met appartementen en een bijgebouw met standaardkamers. In het hoofdgebouw treft u de receptie die 24 uur per dag voor u klaar staat. Buiten in de prachtige tuin vindt u 2 zwembaden, 1 zwembad bij het hoofdgebouw en 1 zwembad bij het bijgebouw. Bij beide baden is een apart kinderbad aanwezig. Rondom de zwembaden staan de ligbedden en parasols voor u klaar. Er is een restaurant en er zijn 2 bars. Verder biedt Lemas Suite Hotel u een supermarktje, roomservice en een wasservice. Voor de kinderen is er een speeltuintje. In de openbare ruimtes kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

Uw hotelkamer/appartement:

De standaardkamers (max. 2 personen) in Lemas Suite Hotel zijn gelegen in het bijgebouw en beschikken over airconditioning, telefoon, huurkluisje, satelliet televisie en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en fohn. De 2-kamerappartementen (2-4 personen) bestaan uit een woon-/slaapkamer met slaapbanken en een aparte woonkamer. Verder beschikt het appartement over airconditioning, satelliet televisie, huurkluisje, telefoon, een balkon met zitje en een kitchenette met koelkastje, broodrooster, waterkoker en een elektrische kookplaat. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en fohn.

Sport & Ontspanning:

U kunt tijdens uw verblijf in Lemas Suite Hotel gratis gebruikmaken van tafeltennis en biljart. Twee keer in de week is er een Turkse avond. Tegen betaling kunt u gebruikmaken van het Spa & Wellness Center.

Verzorging: Lemas Suite Hotel

U verblijft in Lemas Suite Hotel op basis van Halfpension.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Lemas Suite Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203