Royal Alhambra Palace Afbeelding Royal Alhambra Palace
Royal Alhambra Palace *****
Bestemming: Turkse Riviera - Side

Royal Alhambra Palace

*****

Royal Alhambra Palace In het prachtig gedecoreerde en uitermate stijlvolle Royal Alhambra Palace waant u zich als in een sprookje uit Duizend-en-een-nacht. Het nog altijd charmante Side met zijn leuke terrassen en oudheidkundige bezienswaardigheden ligt op circa 5 kilometer afstand. De beroemde waterval van Manavgat ligt op 10 kilometer afstand. Het hotel ligt direct aan het prive strand.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Royal Alhambra Palace

Turkije - Side

Titel/omschrijving

Sprookjes bestaan.

Ligging

In het prachtig gedecoreerde en uitermate stijlvolle Royal Alhambra Palace waant u zich als in een sprookje uit Duizend-en-een-nacht. Het nog altijd charmante Side met zijn leuke terrassen en oudheidkundige bezienswaardigheden ligt op circa 5 kilometer afstand. De beroemde waterval van Manavgat ligt op 10 kilometer afstand. Het hotel ligt direct aan het prive strand.

Categorie

Hotel *

Faciliteiten

In het groots opgezette complex heeft u de beschikking over een receptie, liften, lobby met gratis draadloos internet en een lounge met comfortabele zitjes. In de gezellige lobbybar kunt u meerdere keren per week genieten van live muziek, uiteraard in combinatie met een lekker drankje. Voor de dorstige mens telt het hotel in totaal 6 bars. De uitgebreide maaltijden laten zich prima smaken in een van 5 a la carte restaurants of in het buffetrestaurant met apart buitengedeelte. Voor de kleintjes is er een kinderbuffet aanwezig. In de zeer mooi aangelegde tuin met eeuwenoude bomen vindt u meerdere zwembaden voor zowel volwassenen als kinderen. De 5 waterglijbanen nodigen uit tot veel waterplezier. Uiteraard zijn er zowel aan het zwembad als aan het strand ligbedden en parasols aanwezig. Verder treft u nog een kapsalon en is er is doktersservice aanwezig.

Sport/Amusement

Fitness, (aqua) aerobics, steps, danslessen, tafeltennis, darten, beachvolleybal en diverse watersporten aan het strand. Wellness Center met Turks bad, sauna en massage. Gamesroom. Voor de kleintjes is er een miniclub, minidisco, minipretpark en eens speeltuin. Op de dag animatie en in de avond diverse shows met live muziek.

Verzorging

Verblijf is op basis van Ultra All-Inclusive, volgens de formule van deze accommodatie op het door het hotel vastgestelde tijden en plaatsen. Alle alcoholische en non-alcoholische drankjes zijn 24 uur per dag verkrijgbaar.

All Inclusive concept

Ontbijt, langslapersontbijt, lunch, kinderbuffet, diner Gedurende de dag diverse snacks op diverse locaties fruit en ijsjes op gezette tijden, middernachtsnacks. Gedurende het verblijf kunt u 1 keer gratis dineren in een van de 5 a la carte restaurants (reserveren verplicht). Lokale alcoholische en non alcoholische drankjes zijn 24 uur per dag verkrijgbaar. Tegen betaling: champagne, verse vruchtensappen, flessen wijn, roomservice en luxe (import)dranken.

Kamer

De uitstekende kamers zijn voorzien van een zithoek met fauteuil, telefoon, televisie, minibar (dagelijks gevuld met water, frisdrank en bier, kluisje en centraal geregelde airconditioning.). De badkamer beschikt over een bad/douche, toilet, haardroger en een telefoon. Alle kamers hebben een balkon met zitje. De familie kamers bestaan uit een woon/slaapkamer plus extra slaapkamer.

Familiekamer

De familiekamers zijn er in twee varianten namelijk familiekamer bestaande uit 2 kamers of een familiekamer in duplexstijl.

Vierpersoonskamer

De vierpersoonskamers zijn gelijk aan de standaardkamers en hebben 4 bedden.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Royal Alhambra Palace 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203