SENTIDO VON Resort Afbeelding SENTIDO VON Resort
SENTIDO VON Resort
Bestemming: Turkse Riviera - Side

SENTIDO VON Resort


SENTIDO Von is de nieuwe aanwinst van de SENTIDO keten en is afgelopen winter compleet gerenoveerd.

Hotel o.b.v. Volgens programma



SENTIDO Von is de nieuwe aanwinst van de SENTIDO keten en is afgelopen winter compleet gerenoveerd.

Voor het gebouw ligt een groot zwembad met een zonneterras.

Genieten van lekker eten kunt u in het buffetrestaurant of in 1 van de 3 a la carte restaurants. Een drankje drinken kan in de gezellige Blue bar of in de beachbar.

Het hotel ligt direct aan het mooie langzaam aflopende zandstrand en aan de overzijde van de straat is een groot aquapark met maar liefst 11 glijbanen en een lazyriver waar u gratis gebruik van mag maken.

Kortom, SENTIDO Von is uitermate geschikt voor wie op zoek is naar strand, een groot zwembad, een spectaculaire aquapark met 11 glijbanen, lekker eten, gezellige bars en een mooie tuin in Side.

Ligging

Ligging: SENTIDO VON Resort ligt direct aan het mooie langzaam aflopende zandstrand en ca. 9 km van het gezellige centrum van het plaatsje Side. In het centrum vindt u gezellige cafes en vele winkeltjes. Langs het water zijn talrijke restaurants en verder liggen aan de rand van Side enkele discotheken. Het centrum bereikt u gemakkelijk per dolmus. Diverse winkels, restaurants en bars vind u al op ca. 100 m van het resort vandaan. Het vliegveld van Antalya ligt ca. 55 km van het hotel.

Faciliteiten

Faciliteiten Lobby met receptie, liften, winkeltjes, minimarkt, kapper, tegen betaling internethoek, gratis wifi in de lobby, pool-/snackbar, beachbar, buffetrestaurant, 3 a la carte restaurants (Mexicaans, Aziatisch en vis), disco en tegen betaling wasserijservice. Mooie groene tuin, groot zwembad, zonneterras en strand met ligbedden, matrasjes, parasols en badhanddoekservice. Aan de overzijde van de rustige straat is een geweldig aquapark met maar liefst 11 leuke glijbanen en een lazyriver.

Sport & Ontspanning: Aerobics, darts, jeu de boules, tafeltennis, fitness en beachvolleybal. Tegen betaling biljart, gamesroom en diverse watersporten aan het strand. Wellnesscenter met Turks bad, sauna en binnenbad. Tegen betaling massages en diverse schoonheidsbehandelingen.

Kinderen: Ook aan de kinderen is gedacht. Zo is er een apart kinderbad, speeltuin, kinderanimatie en een miniclub (4 t/m 12 jaar). Verder kan er tegen betaling gebruik worden gemaakt van de babysitservice.Exclusief bij Neckermann gratis babypakket bestaande uit babybed, babybad, flessenwarmer, kinderstoel, aankleedkussen en klamboe. Wilt u dit babypakket bijboeken neem dan contact op met ons callcenter.

All inclusive.

All inclusive ontbijt, lunch en diner in buffetvormlaat ontbijt van 10:00-11:00 uur1 x per verblijf diner in a la carte restaurant (met reservering)lokale (alcoholische) drankjes van 9:00-24:00 uursnacks van 12:30-17:00 uur en soep van 21:00-00:00 uurafternoon tea van 15:30-17:30 uurTurkse pannekoeken van 12:30-17:00 uurminibar dagelijks bijgevuld met frisdrank, water en vruchtensap

Bijzonderheden Reisdocumenten: Voor een reis naar Turkije dient u in het bezit te zijn van een paspoort of identiteitskaart geldig tot minimaal 6 maanden na terugreis (dit was voorheen 3 maanden). Denkt u eraan dat ook baby's en kinderen een eigen geldig document nodig hebben. Daarnaast geldt voor Turkije een visumplicht. U kunt heel eenvoudig tot 24 uur voor vertrek een e-visum aanschaffen via www.evisa.gov.tr. De kosten hiervoor bedragen ca. USD 20 en zijn tot nader order alleen via credit card (Mastercard en Visa) te voldoen. Dit e-visum is 6 maanden en voor meerdere bezoeken geldig. Tot en met 31 oktober 2014 kunt u net als voorheen ook nog ter plaatse bij aankomst op de luchthaven een visum aanschaffen. Dit kan bij een zogenaamde kiosk en hier kunt u cash, met pinpas of credit card betalen. Bedenkt u wel dat het visum dan duurder is (ca. EUR 25 of ca. USD 30) en dat u rekening moet houden met lange wachtrijen aangezien er maar enkele kiosken beschikbaar zijn. Wij raden u dan ook ten zeerste aan om van te voren een e-visum aan te schaffen.

Indien u een andere nationaliteit heeft dan de Nederlandse kunt u bij uw ambassade informeren welke documenten u nodig heeft. Volgens de ANVR-reisvoorwaarden bent u als klant zelf verantwoordelijk voor het in bezit hebben van de juiste en benodigde documenten. Alle financiele consequenties van het niet hebben van de vereiste reisdocumenten zijn voor uw eigen rekening.

Vluchtinformatie U kunt deze accommodatie dagelijks aanvliegen via de luchthaven Antalya (AYT).

Kamer: Gelegen op de bovenste etage. Verzorgd ingericht met airco, tv, minibar en kluisje. Badkamer met bad met douche en fohn. Balkon met zitje (A1A/2A/3A).Voordeelkamer: Als kamer, echter kleiner met bad of douche en nog voordeliger geprijsd(A2S/3S).Familiekamer: 2-4 pers. Als kamer, echter ruimer en met een niet compleet afgescheiden extra gedeelte met stapelbed (A2D/3D/4D).Familiekamer voordeel: 2-4 pers. Als familiekamer, echter nog voordeliger geprijsd (A2Y/3Y/4Y).Juniorsuite: Afgelopen winter compleet gerenoveerd. Als kamer, echter luxer ingericht, ruimer en met een extra zithoek (max. 3 volw. + 1 kind t/m 11 jaar) (A2C/3C).



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

SENTIDO VON Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203