Sandy Beach Afbeelding Sandy Beach
Sandy Beach
Bestemming: Turkse Riviera - Side

Sandy Beach


Hotel Sandy Beach is alleen gescheiden door de promenade van het brede zandstrand, in de hotelwijk van Side, en het is maar slechts 30 minuten loopafstand van het centrum.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Turkije - Antalya - Side

Hotel Sandy Beach

Alleen gescheiden door de promenade van het brede zandstrand, in de hotelwijk van Side, op slechts ca. 30 minuten loopafstand van het centrum.

Ligging

Alleen gescheiden door de promenade van het brede zandstrand, in de hotelwijk van Side, op slechts ca. 30 minuten loopafstand van het centrum.

Faciliteiten

Hotel met meerdere gebouwen. Zwembad met zonneterras, ligbedden, parasols en ligkussens bij zwembad/strand , handdoeken tegen borg, overdekt zitterras, poolbar en restaurant. Lobby met receptie, kapper, bar, internethoek, minimarkt.

Fitness & Wellness

Fitnessruimte, tafeltennis. Watersporten aan het strand tegen betaling. Turks bad inclusief. Sauna en massage tegen betaling.

Voor kinderen 6x per week miniclub van ca. 10.00-12.00 en 14.30-17.00 uur plus minidisco. Tijdens de vakanties zelfs in twee leeftijdsgroepen voor kinderen van 4-11 jaar en 12-17 jaar. Aparte kinderbad, aparte speeltuin.

Kamers

Kamers met airco, koelkast, tel., huurkluisje, sat.-tv, bad of douche/wc, haardroger, naar keuze met balkon.

Verzorging

Uitgebreid ontbijtbuffet. Gevarieerde lunch- en dinerbuffetten met koude en warme gerechten. Drankjes bij de maaltijden. Overdag verschillende Turkse snacks, 's middags koffie, thee en koekjes. Lokale alcoholische (vanaf 18 jaar) en niet-alcoholische drankjes van 10.00-24.00 uur aan de geopende bars. Bij aankomst is uw koelkast met water gevuld.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sandy Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203