Individuele Rondreis Zimbabwe 14 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Zimbabwe 14 dagen
Individuele Rondreis Zimbabwe 14 dagen
Bestemming: Rondreizen Zimbabwe - Rondreizen

Individuele Rondreis Zimbabwe 14 dagen




dag 1 ILALA HOTEL, VICTORIA FALLS, ZIMBABWE


Bij aankomst wordt u opgewacht en naar het al lang bestaande Ilala Hotel gebracht. De Ilala ligt in mooie tuinen aan de oevers van de Zambezi-rivier. In de tuin loopt vaak wild rond.


dag 2 & 3 ZAMBEZI SANDS, ZIMBABWE


Na je route en veiligheidsinstructie heb je tijd om te picknicken voordat je het Zambezi National Park binnenrijdt om te verblijven in het mooie nieuwe tentenkamp Zambezi Sands, dat uitkijkt over de machtige rivier.


dag 4 & 5 CAMP HWANGE, HWANGE NATIONAL PARK


Als je zuidwaarts rijdt naar Hwange National Park, verblijf je in het nieuwe Hwange Camp. Dit mooie tentenkamp ligt temidden van enkele van de beste wild kijkers in Zuid-Afrika.


dag 6 & 7 BIG CAVE CAMP, MATOPOS HILLS


Als je dit deel van het park verlaat, ga je zuidwaarts door Bulawayo naar Matopas National Park. Dit buitengewone park herbergt het graf van de stichter van Zimbabwe Cecil Rhodes. Je verblijft in het interessante Big Cave Camp in de enorme hangende rotsen van de regio.


dag 8 & 9 GEWELDIG ZIMBABWE HOTEL


Richting het oosten rijd je naar The Great Zimbabwe Ruins. De ruïnes zijn de grootste stenen structuur ten zuiden van de Sahara en werden rond AD1100 begonnen en werden ontwikkeld tot de 15e eeuw. De reden waarom het is gebouwd, is nooit bevestigd. Je logeert in het nabijgelegen Great Zimbabwe Hotel.


dag 10 CAMP AMALINDA


Rijd via Motopas terug voor een nacht in het mooie Amalinda Camp. Deze speelt zich af in een ander deel van het park.


dag 11 & 12 THE HIDE SAFARI CAMP, HWANGE NATIONAL PARK


Rijd weer naar het noorden om te verblijven in een van de oorspronkelijke kampen in Zimbabwe, The Hide heeft een lange reputatie voor service. Het ligt in het zuidoosten van het park, dus je verblijft vanaf je eerste bezoek in een heel andere regio.


dag 13 VICTORIA FALLS HOTEL, VICTORIA FALLS

Rijd terug naar Victoria Falls om in het wereldberoemde Victoria Falls Hotel te verblijven. Dit prachtige koloniale hotel kijkt uit over de watervallen zelf en is een geweldige plek om je Zimbabwe-avontuur te beëindigen.


dag 14 VERTREK



Individuele Rondreis Zimbabwe 14 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203