Manor Farm I Afbeelding Manor Farm I
Manor Farm I
Bestemming: BERN - INTERLAKEN

Manor Farm I


Mooie camping met eigen strand aan de Thunersee. Je kunt hier zwemmen en watersporten.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Mooie camping met eigen strand aan de Thunersee. Je kunt hier zwemmen en watersporten.

Ligging ca. 848 km van Utrecht aan het Thunermeer met eigen strand ca. 2 km van het centrum van Interlaken ca. 8 km van een pretpark wandel- en fietsroutes vanaf de camping

Faciliteiten receptie kleine supermarkt 1 parkeerplaats (gratis)

Faciliteiten tegen betaling centrale wifi wasserette

Bars en restaurants restaurant bar afhaalmaaltijden

Sport en Ontspanning 2 kleine privestranden aan het meer de Thunersee, waar je kunt zwemmen, vissen en watersporten tafeltennis in de omgeving: openbaar verwarmd openlucht- en overdekt zwembad van Interlaken (op ca. 2,5 km)

Sport en Ontspanning tegen betaling minigolf fietshuur windsurfen zeilen in de omgeving: tennis paardrijden 18-holes golfbaan

Stacaravans De goed ingerichte stacaravans zijn voorzien van kitchenette met 4 gaspitten, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker.

3-kamerstacaravan Spiez max. 6 personen: ca. 24 m2. Woon-/slaapkamer met eet- en zithoek en 2 slaapplaatsen. 2 slaapkamers: 1 met 2-persoonsbed en 1 met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met haardroger, douche en toilet. Terras met tuinmeubilair en parasol. 5e en 6e persoon t/m 16 jaar. 6e persoon op aanvraag.

3-kamerstacaravan Thun max. 7 personen: ca. 26 m2. Zoals type 150. Tv te huur. Badkamer met douche en toilet. 5e, 6e en 7e persoon t/m 16 jaar. 7e persoon op aanvraag.

3-kamerstacaravan Oberhofen max. 7 personen: ca. 29 m2. Woon-/slaapkamer met zithoek, flatscreen-tv (tegen betaling), dvd-speler en 2-persoonsslaapbank. 2 slaapkamers: 1 met 2-persoonsbed en 1 met drie 1-persoonsbedden. Badkamer met douche. Apart toilet. Soms terras. 5e, 6e en 7e persoon t/m 16 jaar. 7e persoon op aanvraag.

4-kamerstacaravan Brienz max. 8 personen: ca. 32 m2. Woonkamer met zithoek en flatscreen-tv (tegen betaling) met dvd-speler. 3 slaapkamers: 1 met 2-persoonsbed, 1 met twee 1-persoonsbedden en 1 met 3 slaapgelegenheden. Badkamer met douche. Apart toilet. Overdekt terras met tuinmeubilair. 8e persoon op aanvraag.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Manor Farm I 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203