Hotel Segle XX Afbeelding Hotel Segle XX
Hotel Segle XX ***
Bestemming: Andorra - El Tarter

Hotel Segle XX

***



Hotel o.b.v. Volgens programma



Ligging

Dit hotel Canillo ligt in de buurt van skifaciliteiten, binnen 5 km afstand van Skiresort Soldeu en Sneeuwpark El Tarter. Het is bovendien ideaal gelegen als je vlakbij skilessen wilt volgen of sneeuwschoenwandelen. Sant Joan de Caselles ligt op 4,1 km.

Accommodatievoorzieningen

Geniet na een dagje op de piste van een lekker diner in Hotel Segle XXs restaurant of een drankje in de bar/lounge en profiteer van het binnenzwembad en de sauna.

Kamervoorzieningen

De 65 kamers beschikken elk over gratis WiFi, een balkon en een flatscreentelevisie met satellietzenders. Een fohn, een kluis en een telefoon zijn enkele van de overige voorzieningen.

Hotelvoorzieningen

Biljarttafel Koffie/thee in gemeenschappelijke ruimtes Arcade / Spelletjesruimte Nachtclub 4-uurs receptie Aantal kamers - 65 Bar / lounge Koffiebar of cafe Conciergeservices Stomerij/wasserijservice Lift Skishuttle (toeslag)

Gezinsvriendelijke voorzieningen

Familiehotel
Binnenzwembad
Gratis WiFi
Snackbar / Deli
Wasfaciliteiten
Arcade / Automatenhal
Babybedden (gratis)
Internet Beschikbaar in alle kamers: Gratis WiFi

Beschikbaar in een aantal gemeenschappelijke ruimtes: Gratis WiFi Parkeren Zelf parkeren (toeslag), Gratis offsite parkeerplaatsen

Kamervoorzieningen

Balkon Klimaatregeling Telefoon Dagelijkse schoonmaak Privebadkamer Fohn Bidet Bad/douchecombinatie Kluisje op de kamer Bureau Verduisterende gordijnen Satellietzenders

Eetgelegenheden

Hotel Segle XX heeft een restaurant.

Recreatie

De recreatieve voorzieningen in dit hotel zijn onder andere een binnenzwembad, een sauna en gratis fietsen. Skipiste in de buurt Snowboarding in de buurt Sneeuwscooteren in de buurt Sneeuwschoenwandelen in de buurt Gratis fietsen ter plaatse Wandel/fietsroutes in de buurt Skilessen in de buurt Skiverhuur in de buurt Fietsverhuur ter plaatse Sleerijden in de buurt

Spavoorzieningen

Massages



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel Segle XX 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203