Villa Divi Dutch Village Beach Resort Afbeelding Villa Divi Dutch Village Beach Resort
Villa Divi Dutch Village Beach Resort ****
Bestemming: Aruba - Druif Beach

Villa Divi Dutch Village Beach Resort

****

plane hotel transfer

Als u op zoek bent naar een gemoedelijke accomodatie in een tropische omgeving dan is Divi Dutch Village Beach Resort iets voor u. Het ligt verscholen in een mooie tropische tuin en is omringd door zwembaden. Divi Dutch Village is een rustig resort binnen de Divi Aruba collectie.
Gelegen in het hart van levendig Aruba bieden de ruime suites en comfortabele voorzieningen, een perfecte en rustige accommodatie voor koppels en families van alle generaties.
Geniet van een zorgeloze vakantie en laat u onderdompelen in alles wat Divi Dutch Village Beach Resort te bieden heeft. Een ontspannen dagje in de spa bij het er naast gelegen Divi Tamarijn, relax bij één van onze drie zwembaden of geniet van een heerlijke luie dag in uw suite.





Hotels

Villa Divi Dutch Village Beach Resort

De appartementen van Divi Dutch Village: dat betekent verblijven in een ruim appartement. En als je wilt, op z'n Divi's: Ultra All Inclusive. Hier is vervelen geen optie. Relaxen wél. Slenter over de kilometers lange zandstranden van het ene Divi naar het andere Divi resort. Je kunt elke dag genieten van een heerlijk diner in één van de 10 restaurants of chillen bij een ander zwembad. Of kies je voor dat eindeloos witte strand, wat langzaam afloopt in zee? Slippers uit en cocktail in je hand: Bon Bini op Aruba!

Voor de kinderen 
kidsclub, leeftijd van 5-12 jaar en klimrots

Voor de kinderen - Tegen betaling 
oppasservice beschikbaar

Verzorging 
logies, logies en ontbijt, halfpension en All Inclusive

Goed om te weten 
een aantal hierboven genoemde faciliteiten, restaurants en bars bevinden zich bij het naastgelegen Hotel Tamarijn Aruba All Inclusive, gasten van Divi Dutch Village krijgen korting op de greenfee van 9-holes golfbaan The Links at Divi. Clubs en golfschoenen huur je hier ook, Divi Dutch Village vraagt een borg van USD 100, Boek je logies? Tegen betaling kun je gebruik maken van de Tiki Poolbar & Grill voor ontbijt en lunch. Of je koopt ontbijtvouchers voor Tamarijn- of Divi Aruba All Inclusive. Als je ontbijt boekt dan maak je gebruik van de Tiki Poolbar & Grill. Als je halfpension of All Inclusive boekt maak je gebruik van de restaurants van Tamarijn- of Divi Aruba All Inclusive. En All Inclusive gasten mogen gebruik maken van de faciliteiten van deze hotels en er zijn barbecueplekken aanwezig.

Ligging 
centrum Oranjestad op ca. 2500 m, luchthaven op ca. 7 km en strand op ca. 20 m

All Inclusive 
onderstaande is inbegrepen wanneer je verzorging All Inclusive boekt

All Inclusive - Eten 
ontbijt, à la carte diner mogelijk (reserveren verplicht), lunch, snacks en diner in buffetvorm

All Inclusive - Drinken 
koffie en thee, frisdranken, bier, wijn, lokale alcoholische drankjes, internationale alcoholische drankjes, alcoholische cocktails, alcoholvrije cocktails en drankjes aan het strand

All Inclusive - Sport & Ontspanning 
tennisbaan, beachvolleybal, fitness, fietsen, kinderfietsen, snorkeluitrusting, overdag activiteitenprogramma, danslessen, shows, live muziek en thema-avonden

Faciliteiten 
receptie, pinautomaat en airconditioning

Faciliteiten - Tegen betaling 
winkeltje(s) en kledingwasservice

Golf 
golfbaan

Duurzame accommodatie 
Onze duurzame accommodaties springen ertussenuit. Ben je op zoek naar een accommodatie die duurzaam omgaat met water, energie en afval? Waar je in de restaurants regionale producten proeft? En waar je wordt ontvangen door medewerkers met een eerlijk loon? Hotels en appartementen die al deze punten kunnen afvinken én beschikken over een internationaal keurmerk, worden opgenomen in ons duurzame aanbod. Deze accommodatie beschikt over het duurzaamheidskeurmerk Earth Check. Zo weet je dat deze accommodatie haar best doet voor mens, dier en milieu. En zorg je er zelf voor dat reizen ook in de toekomst aantrekkelijk blijft.

Overige informatie 
onze classificatie: 4 sterren

Restaurants/Bars 
buffetrestaurant: Cunucu Terrace Oceanfront (ontbijt-, lunch- en dinerbuffet), 4 à la carte restaurants: Pizza per Tutti (pizza's en snacks), Paparazzi (Italiaans), Ginger en Palm Grill (grill) en 7 bars

USP's 
Ruime en moderne appartementen, Erkend met duurzaamheidslabel, Een oase van rust, Middenin het Divi-gedruis, Op een steenworp van het strand, Zeer uitgebreide all inclusive en Met een groen karakter

Zwembaden 
3 buitenbaden, badhanddoeken, ligbedden en parasols en zonneterras

Strand 
er is een handdoekservice en er zijn ligbedden en parasols beschikbaar

Wellness - Tegen betaling 
schoonheidssalon, spa en massage

Sport & Activiteiten 
fitnessruimte, yoga, zumba, kajak, beachvolleybal, zeilen (licentie verplicht), snorkelset, biljart en tafeltennis

Sport & Activiteiten - Tegen betaling 
tennisbaan (buiten) en waterfiets

Entertainment 
overdag en 's avonds een activiteitenprogramma


Overige faciliteiten en voorzieningen:

  • Recreatieve activiteiten
  • Lunches & snacks aan het zwembad in het Tiki Tiki Cafe
  • Nabijgelegen tennisbanen & golfbaan
  • Nabijgelegen Kid's Fun Club
  • Meertalig personeel (Engels, Nederlands & Spaans)
  • Gratis onbeperkt Wi-Fi
In de suites van het Divi Dutch Village Beach Resort voelt u zich direct in tropische sferen door de frisse tinten van Caribisch geel en blauw. Onze suites zijn volledig ingericht met het comfort van thuis en bieden ook prachtige uitzichten om u eraan te herinneren dat u op vakantie bent.

Studio-suite a€“ Ingericht met een kingsize-bed en een queensize-slaapbank
Suite met één slaapkamer a€“ Een ruime accommodatie met een kingsize-slaapkamer en een queensize-slaapbank in het aparte woongedeelte.
Suite met twee slaapkamers a€“ In elk van beide slaapkamers een kingsize-bed, en in het aparte woongedeelte een queensize-slaapbank. Verder twee volledig uitgeruste badkamers en een apart toilet. Deze suite is perfect voor grotere families.
King Efficiency a€“ Een intieme accommodatie ideaal voor koppels, voorzien van een kingsize-bed en uitzicht op de tuinen.

Het Divi Dutch Village Beach Resort biedt ook gasten met speciale behoeften een warm welkom. Alle openbare ruimtes en de meeste kamers zijn rolstoeltoegankelijk en de toiletten zijn voorzien van armsteunen.

Het Divi Dutch Village Beach Resort biedt families en koppels een rustige omgeving om te ontspannen en zich thuis te voelen. Om de rustige sfeer te waarborgen beperken wij de activiteiten tot een minimum, maar onze gasten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten en entertainmentprogramma van onze familie van vijf Divi Resorts, op maar enkele minuten afstand gelegen. Of u nu wilt relaxen op het strand, genieten van hapjes en drankjes gedurende de dag of een mooie wandeling wilt maken, u doet wat u leuk vindt, het is tenslotte uw vakantie.

Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Villa Divi Dutch Village Beach Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203