14 daagse autorondreis Splendid South Australia Afbeelding 14 daagse autorondreis Splendid South Australia
14 daagse autorondreis Splendid South Australia ***
Bestemming: Rondreizen Australie - Rondreizen

14 daagse autorondreis Splendid South Australia

***

Een prachtige route tussen de drie grootste steden. Naast veel cultuur vindt u hier ook een prachtige natuur. Wijngaarden, stranden, bergen, meren en natuurparken wisselen elkaar af.

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Sydney - Canberra (ca. 295 km)

U haalt uw huurauto op en rijdt naar Canberra, de hoofdstad van Australie. U kunt een bezoek brengen aan het War Memorial en Capital Hill. De stijlvolle en moderne stad is gebouwd aan de oevers van Lake Burley Griffin, tenmidden van Namadgi National Park.

Dag 2: Canberra - South Durras (ca. 167 km)

U rijdt naar de prachtige kust en overnacht in South Durras, iets ten noorden van Batemans Bay.

Dag 3: South Durras - Eden (ca. 210 km)

Via Batemans Bay, bekend om de oesters en kreeften en de plaats Narooma, rijdt u naar Eden. Dit voormalige walvisstation ligt aan de Twofold Bay. In de lente kunt u hier walvissen kijken.

Dag 4 en 5: Eden - Metung (ca. 270 km)

U rijdt verder zuidwaarts over de Princess Highway naar Metung. Dit vakantiegebied is populair bij watersportliefhebbers. De lagunes, meren en eilanden hier vormen het grootste merensysteem van Australie. U verblijft hier twee nachten om de omgeving goed te kunnen verkennen en heerlijk te relaxen.

Dag 6: Metung - Phillip Island (ca. 305 km)

Vandaag rijdt u naar Phillip Island. Elke avond komen er bij zonsondergang honderden dwergpinguins aan land, waarna ze naar hun overnachtingsplaats in de duinen gaan. U kunt dit schouwspel vanaf de verhoogde paden bekijken.

Dag 7: Phillip Island - Melbourne (ca. 145 km)

Via Dandenong rijdt u naar Melbourne, de hoofdstad van de staat Victoria. Melbourne is een mooie stad met een kosmopolitische uitstraling en staat bekend om de trams en boulevards. U treft er diverse uitgaansgelegenheden. U verblijft hier twee nachten.

Dag 8: Melbourne

Gehele dag ter vrije besteding. Wij raden u aan om naar de schitterende Yarra Valley wijnstreek te rijden en een of meer van de vele wijnhuizen te bezoeken.

Dag 9: Melbourne - Apollo Bay (ca. 195 km)

U rijdt zuidwaarts via Geelong Lorne naar Apollo Bay, een leuk kustplaatsje met een ontspannen dorpse sfeer en goede restaurants. Nabij Apollo Bay ligt het prachtige Otway National Park, zeker een bezoek waard.

Dag 10: Apollo Bay - Port Fairy (ca. 200 km)

Vandaag rijdt u een schitterende route: de Great Ocean Road, een van de mooiste autoroutes van de wereld. U rijdt langs diverse stranden, mooie havens, dorpjes en bosrijke heuvels. Bij Port Campbell National Park ziet u de Twelve Apostles. U overnacht in Port Fairy.

Dag 11 en 12: Port Fairy - Halls Gap (ca. 165 km)

U rijdt naar Halls Gap en u heeft de volgende dag om het Grampians National Park te verkennen. Er zijn diverse wandelroutes, indrukwekkende rotsformaties en schitterende watervallen.

Dag 13: Halls Gap - Robe (ca. 335 km)

Via Horsham rijdt u naar Padthaway. Onderweg komt u langs Naracoorte, waar u de grotten kunt bekijken. Robe is typisch kustplaatsje dat graag bekend staat om seafood, wine and coastal delight.

Dag 14: Robe - Adelaide (ca. 350 km)

U volgt de kustlijn en komt langs The Coorong, een lang en smal nationaal park dat aan de kust is gelegen. Hier vindt u een reeks prachtige lagunes en het is de leefplaats voor honderden vogelsoorten. De reis eindigt in Adelaide, waar u de huurauto inlevert.

Inbegrepen highlights Hoofdstad Canberra Phillip Island Kosmopolitisch Melbourne Great Ocean Road Grampians National Park

Bij ons inclusief Reisbescheiden (accommodatievouchers en Engelstalige route-informatie). Dit pakket ligt voor u klaar bij de receptie van de eerste accommodatie van deze reis Gratis Australia Road Atlas (ter voorbereiding al bij uw reisbescheiden in Nederland)



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

14 daagse autorondreis Splendid South Australia 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203