Aris Grand Place Afbeelding Aris Grand Place
Aris Grand Place
Bestemming: Brussel - Brussel

Aris Grand Place




Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotel Aris Grand Place is een centraal gelegen driesterren hotel in het oude centrum van Brussel. De Grote Markt, een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Brussel met rondom o.a. het stadhuis, het broodhuis en enkele gildehuizen, ligt op ca. 20 m.

Het hotel heeft Nederlandstalig personeel bij de receptie, een lounge en tegen betaling kun je gebruik maken van het (draadloos) internet.

Het onbijt wordt geserveerd in een aparte ontbijtruimte.

In de omgeving van het hotel vind je onder andere De Grote Markt, het St. Catherinaplein, het Museum voor Moderne Kunst, het Museum voor Oude Kunst, het Stripverhalenmuseum, de Vismarkt, de Koninginnegallerij, maar ook de winkelstraat Nieuwstraat en het winkelcentrum City 2 & Munt.

Er is een openbare parkeergarage op ca. 50 m van het hotel.

Bezoek een van de vele musea zoals de Koninklijke musea voor Kunst en Geschiedenis en de Koninklijke musea voor Schone Kunsten. Of het Museum van Cacao en Chocolade en het museum van het Kostuum en de Kant. Zeer markante monumenten en gebouwen zijn het Paleis van Justitie, het Koninklijk Paleis en de gotische Sint Michiels en Sint Goedele Kathedraal.

Rond de Grote Markt bevindt zich een wirwar van straatjes vol winkels en boetieks met Brussels kant, bonbons en antiek. De overdekte St. Hubertusgalerijen vormen een exclusief winkelparadijs waar je zeker zult slagen. Daarnaast zijn er diverse markten, waaronder in het weekend de Antiekmarkt op de Grote Zavel, op zondag de Vogelmarkt op de Grote Markt en de dagelijkse Vlooienmarkt op het Vossenplein. Met zo'n 2.000 restaurants zorgt Brussel voor een ongekende gastronomie. Met name rond het Louizaplein, de Naamsepoort en nabij de Grote Markt vind je vele cafes, restaurants en discotheken.

De metrohalte en het treinstation Centraal Station ligt op ca. 300 m van het hotel. Met de InterCity Brussel ben je in ca. 3 uur van Amsterdam bij Brussels Zuid/Midi. Ook per auto is Brussel goed te bereiken.

Faciliteiten

receptie lounge lift.

Faciliteiten tegen betaling

Internetpunt Stomerijservice

Ligging & streek

Ligging

In het historische centrum ca. 20 m van de Grote Markt met rondom o.a. het stadhuis, het broodhuis en enkele gildehuizen. metro: Brussel Centraal op ca. 300 m openbare garage op ca. 50 m

Voordelen/Kortingen Kinderkorting

geldig op basis van ontbijt, op de kamer van minimaal 2 volbetalende personen:

0 t/m 3 jaar gratis

Verblijfskorting:

15% korting op de 2e nacht bij aankomst op vrijdag of zaterdag geldig per verblijf tussen 31/12/2012-31/12/2013. 15% korting op de 2e nacht geldig per verblijf tussen 2/7-1/9, 27/10-5/11 en 15/12-31/12/2013. 30% korting op de 3e nacht bij aankomst op vrijdag geldig per verblijf tussen 31/12/2012-31/12/2013. 30% korting op de 3e nacht geldig per verblijf tussen 2/7-1/9, 27/10-5/11 en 15/12-31/12/2013.

Extra informatie Inbegrepen

toeristenbelasting

Huisdieren

niet toegestaan

Bars en restaurants

ontbijtruimte ontbijtbuffet

Gratis

babybed (bij reservering opgeven; op aanvraag)

55 netjes ingerichte kamers, voorzien van wifi (tegen betaling), telefoon, tv, radio, kluisje, airconditioning, haardroger, bad of douche en toilet. Ook kamers geschikt voor rolstoelgebruikers en niet-rokers. Type 100: 2-persoonskamer. Type 800: 1-persoonskamer.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Aris Grand Place 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203