5 daagse busreis Kerst in Brussel Brugge en Leuven Afbeelding 5 daagse busreis Kerst in Brussel Brugge en Leuven
5 daagse busreis Kerst in Brussel Brugge en Leuven ***
Bestemming: Rondreizen Belgie - Rondreizen

5 daagse busreis Kerst in Brussel Brugge en Leuven

***

Brussel, de stad van Manneke Pis, zal ook rondom Kerst een onvergetelijke indruk op u maken. Elk jaar wordt er op en rondom de Grote Markt een uitgebreide kerstmarkt georganiseerd. Maar ook op cultureel gebied heeft de Belgische hoofdstad u veel te bieden. Tijdens de rondleiding door deze oude stad zult u kennismaken met haar lange geschiedenis. Ook op het gebied van chocolade is Brussel onovertrefbaar. In elke...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Maandag 23/12: Antwerpen

Vanaf de wisselplaats rijden we naar Antwerpen, een stad met een rijke geschiedenis. De vele Leien vormen de verkeersaders van de stad en zij geven Antwerpen haar typische sfeer. Antwerpen is een verzamelplaats van historische gebouwen zoals het oude Justitiegebouw, de nationale bank, het stadhuis en zelfs het centrale treinstation. Maar ook het nieuwe Justitiepaleis met haar opvallend moderne bouwstijl is een mooie bezienswaardigheid. Wij hebben voor u de lunch gereserveerd in Antwerpen. Vervolgens rijden we verder naar Brussel, de verblijfplaats van onze reis.

Dinsdag 24/12: Brussel en Waterloo

Na het ontbijt kunt u op eigen gelegenheid de kerstmarkt van Brussel gaan verkennen. Deze kerstmarkt in Brussel is de grootste van Belgie en werd in 2010 door diverse touroperators uitgeroepen tot orgineelste kerstmarkt van Europa. Na de lunch gaan we naar het nabij gelegen Waterloo waar in 1815 de Slag bij Waterloo zich afspeelde. Onder leiding van een gids ziet u de Heuvel met de Leeuw en kunt een bezoek brengen aan het bezoekerscentrum (rondleiding + entree excl. ca. 9 p.p.). Aan het eind van de middag rijden we weer terug naar ons hotel in Brussel.

Woensdag 25/12: Brugge

Nadat u de ochtend vrij hebt gehad, gaan we in de middag naar het historische Brugge. De geschiedenis van Brugge begint ruim 2000 jaar geleden. Naast landbouw was de handel ook in die tijd al een belangrijke bezigheid van de bewoners. In de vroege Middeleeuwen groeide de overzeese handel en in de elfde eeuw was Brugge uitgegroeid tot een commercieel centrum van Europa. Deze tijd en de eeuwen daarna hebben vele sporen nagelaten. Voldoende voor een enerverende dag!

Donderdag 26/12: Brussel en Leuven

Onder leiding van een plaatselijke gids verkennen we de binnenstad van Brussel. De belangrijkste en meest kenmerkende punten zullen tijdens deze tocht aan u gepresenteerd worden. Na de lunch brengen we een bezoek aan de oude universiteitsstad Leuven. Het stadhuis aan de Grote Markt en de Sint-Pieterskerk zijn slechts twee van de vele bezienswaardigheden. Daarnaast staat Leuven bekend als een echte bier-stad. Het befaamde biermerk Stella Artois vindt zijn oorsprong in Leuven.

Vrijdag 27/12: Parlementsgebouwen en Nederland

Na het ontbijt rijden we naar het Europese Kwartier van Brussel. We zien hier de moderne gebouwen die scherp afsteken tegen de traditionele woonhuizen. Na de lunch in het hotel rijden we naar onze wisselplaats in Didam waar u nog een afscheidsmaaltijd wacht. Hierna wordt u naar uw uitstapplaats gebracht.

Hotel Leopold

Ligging Dit uitstekende familiaire 4-sterren hotel heeft een rustige ligging op loopafstand van het Koninklijk Paleis.

Faciliteiten Receptie, lift, restaurant, sauna en solarium.

Kamers Modern ingericht en voorzien van tv, telefoon, wekkerradio, minibar, badkamer met bad of douche en toilet.

Bijzonderheden Ontbijtbuffet, lunch en een 3-gangendiner.

Excursies * Antwerpen Brugge Brussel Waterloo Leuven

Bij ons inclusief! - Stadsgids in Brussel - Koffie, thee of chocomel na de nachtmis - Feestelijk 5-gangen kerstdiner op 25/12 - Een kopje koffie met kerststol bij vertrek - Reis per luxe Comfort Class Touringcar - Overnachtingen volgens programma - Deskundige chauffeur tevens reisleider - Excursies zoals omschreven (entreegelden niet inbegrepen) - 4x Ontbijt, 5x lunch en 4x diner - Warme afscheidsmaaltijd

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 18

Annuleringstermijn Met minder deelnemers dan het minimum behouden wij ons het recht voor om de reis te annuleren. In voorkomende gevallen ontvangt u hierover tijdig bericht. Afhankelijk van uw reisduur is dit: reisduur t/m 7 dagen; uiterlijk 7 dagen voor vertrek; reisduur vanaf 8 dagen; uiterlijk 14 dagen voor vertrek.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

5 daagse busreis Kerst in Brussel Brugge en Leuven 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203