Great Indochina Loop Afbeelding Great Indochina Loop
Great Indochina Loop ***
Bestemming: Rondreizen Cambodja - Rondreizen Cambodja

Great Indochina Loop

***

Woorden schieten te kort om samen te vatten welke belevenissen je allemaal tegemoet gaat op deze schitterende reis. Naast de levendige hoofdsteden van Laos, Cambodja, Thailand en Vietnam, ervaar je ook het rustige leven van het platteland. Je reist langs fascinerende natuur, kleurrijke volken, mysterieuze cultuur en bijzondere wereldreligies. In elke streek een nieuw, verrassend avontuur!

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 01-02 Bangkok

Geniet van de vele bijzondere hoogtepunten van Bangkok. Om 18.00 uur is de welkomstinformatie.

Dag 03 Chiang Mai

Ontdek de vele tempels rond Chiang Mai, waar je ook kleurrijke markten vindt. Vooral de nachtmarkt is fascinerend.

Dag 04 Huay Xai

Vandaag passeren we de grens met Laos en rijden naar Huay Xai, aan de oevers van de Mekong rivier.

Dag 05 Mekong River

We zakken de Mekong af op een lokale rivierboot. Onderweg maak je kennis met de lokale bevolking. Kinderen zwaaien langs de kant en verwelkomen ons in hun dorpjes. We overnachten in Pak Beng.

Dag 06-08 Luang Prabang

Per boot reizen we verder naar Luang Prabang, ooit de Koninklijke hoofdstad van Laos en nu een uitnodigend dorp met prachtige tempels, paleizen en vriendelijke mensen.

Dag 09-10 Vang Vieng

Zuidwaarts reizen we naar Vang Vieng. Dit gemoedelijke plaatsje is een heerlijke pleisterplaats om te relaxen en te genieten van het lokale Laotiaanse leven.

Dag 11 Vientiane

Vertrek naar Vientiane, waar we rond het middaguur arriveren. Ontdek de charme van de meest relaxte stad van Azie, Vientiane. Bezoek de textielschatten op de ochtendmarkt of loop over stoffige paden langs dorpjes aan de Mekong rivier.

Dag 12 Hanoi

Een korte vlucht brengt je naar de hoofdstad van Vietnam.

Dag 13 Halong Bay

Per bus rijden we oostwaarts, richting Halong Bay. Duizenden kalksteenrotsen en eilanden steken hier uit het glinsterende water. Ontdek afgezonderde baaien met vissers en parelkwekerijen.

Dag 14-15 Hanoi

In vier uur rijden we terug naar Hanoi, waar de rest van de dag ter vrije besteding is. Hanoi is een levendige en kleurrijke stad die wordt gekenmerkt door de Franse invloeden uit de koloniale tijd. Wandel over de mooie boulevards of relax in een van de leuke cafes. Op dag 15 nemen we de nachttrein naar Hue.

Dag 16 Hue

De Citadel van Hue ligt aan de Perfume rivier en herinnert aan lang vervlogen tijden. De omgeving is zeker het verkennen waard want je kunt hier vele verborgen schatten vinden.

Dag 17-19 Hoi An

We reizen naar Hoi An, dat herinnert aan het handelsleven van de rijke Chinese gemeenschap.

Dag 20-21 Ho Chi Minh Stad

Vandaag vliegen we naar onze laatste bestemming in Vietnam, Ho Chi Minh Stad. Laat je verrassen door al wat Ho Chi Minh Stad te bieden heeft; statige koloniale gebouwen, levendige markten en prachtige tempels.

Dag 22-23 Phnom Penh

Per lokale bus passeren we de grens met Cambodja en reizen naar Phnom Penh; een fascinerende stad om te bezoeken met hoogtepunten als het Koninklijke Paleis en het genocidenmuseum. Proef de sfeer in de straatjes en op de kade van Sisowath Quay.

Dag 24 Homestay

Per lokale bus gaan we naar Kampong Thom voor een verblijf bij een lokale Cambodjaanse familie.

Dag 25-27 Siem Reap - Angkor Wat

Per bus gaan we naar Siem Reap. De levendige stad Siem Reap is de gateway naar het archeologische wonder Angkor. Intrigerende steengravures, prachtige beelden. Ook het uitzicht over het complex is adembenemend.

Dag 28-29 Bangkok

Een lange rit brengt ons op het eindpunt van de rondreis. Helaas zit het einde van je reis er op.

Inclusief

Engelssprekende reisleider, lokale gids(en) Transport ter plaatse, binnenlandse vluchten Accommodatie (o.b.v. indeling) 16 ontbijten, 1 lunch en 3 diners Excursies en 'sightseeing' volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Optionele excursies Visumkosten Vaccinaties Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds 



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Great Indochina Loop 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203