15 daagse autorondreis Eastern Spirit Afbeelding 15 daagse autorondreis Eastern Spirit
15 daagse autorondreis Eastern Spirit ***
Bestemming: Rondreizen Canada - Rondreizen

15 daagse autorondreis Eastern Spirit

***



Dag 1: Amsterdam - Toronto




Na aankomst op de luchthaven haalt u uw huurauto op en rijdt u naar uw hotel in de stad. Bij de receptie vraagt u naar uw Canada Roadbook en ontvangt u de sleutel van uw kamer voor 2 overnachtingen in Toronto. De rest van de dag kunt u gebruiken voor een eerste verkenning van de stad.




Dag 2: Toronto




U heeft vandaag alle tijd om kennis te maken met culturen uit diverse delen van de wereld. Van Chinatown tot Little Italy en Greektown on the Danforth tot Little Portugal. De CN Tower mag niet ontbreken en van bovenaf heeft u een prachtig uitzicht over de stad met Lake Ontario, Ontario Palace, de Hockey Hall of Fame en het Royal Ontario Museum.




Dag 3: Toronto - Niagara Falls (ca. 130 km)




U rijdt zuidwaarts naar Niagara Falls, met onderweg een bezoek aan het historische dorpje Niagara-on-the-Lake. Neem er even de tijd voor, alvorens u de reis vervolgt naar de watervallen. Een fantastisch schouwspel wat u van diverse kijkposten kunt zien en fotograferen. Het wordt helemaal spannend om dit vanaf het water te gaan bekijken tijdens een bootocht met de Maid of the Mist. Overnachting in Niagara Falls.




Dag 4: Niagara Falls - Kitchener (ca. 145 km)




Kitchener is de poort naar de Grand River Valley, bekend om zijn natuurlijke schoonheid. De regio is verder bekend vanwege het unieke oktober feest, maar het is sowieso een feest om door deze streek te rijden gedurende de zomermaanden. Overnachting in Kitchener.




Dag 5: Kitchener - Midland (ca. 225 km)




U reist vandaag naar de oevers van Georgian Bay, in het hart van centraal Ontario. Het plaatsje Midland is opgezet door de Jezuieten en heeft een diversiteit aan historische en natuurlijke schoonheid. De stad is de poort naar het pittoreske gebied met 30.000 eilandjes. U heeft eveneens de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan Georgian Bay Islands National Park, Huronia Museum and Indian Village, Wye Marsh Wildlife Centre en the Martyrs Shrine. Overnachting in Midland.




Dag 6: Midland - Pembroke (ca. 375 km)




U rijdt verder naar het oosten en komt in de Ottawa Valley, waar een kleurrijk mozaiek van Europese, Indiaanse en Chinese achtergronden weergeeft wat u gaat ervaren in Pembroke. Nu u hier toch bent, moet u beslist een bezoek brengen aan het Algonquin Provincial Park, waar u aan diverse outdoor-activiteiten kunt deelnemen, maar ook gewoon kunt genieten van de heerlijke natuur. Overnachting in Pembroke.




Dag 7: Pembroke - Ottawa (ca.150 km)




Vandaag rijdt u langs de grens tussen Ontario en Quebec en passeert u plaatsen als Renfrew en Arnprior alvorens u Ottawa bereikt, de hoofdstad van Canada. U kunt een boottocht maken over het pittoreske Rideau Canal. Vroeger diende dit als aanvoerroute voor de militairen tussen Lake Ontario en de Ottawa River, maar tegenwoordig is het een heerlijk recreatiegebied, met in de winter de langste schaatsbaan ter wereld. Overnachting in Ottawa.




Dag 8: Ottawa - Tremblant (ca. 170 km)




Een prachtige tocht door de Laurentian Mountains in de provincie Quebec, alvorens u in Franstalig Canada arriveert. Bezoek St. Jovite en Mont-Tremblant Park, Quebecs oudste provinciale park. U aanschouwt de prachtige natuur, die al vele reizigers vanuit alle hoeken van de wereld heeft aangetrokken. Tremblant is een prachtige vier-seizoenen plaats, wanneer u ook komt, het is hier altijd prachtig. U verblijft 2 nachten in Tremblant.




Dag 9: Tremblant




Vandaag heeft u de auto eigenlijk niet nodig. Huur een mountainbike en fiets langs een van de vele routes of doe het al wandelend, ondertussen ook oplettend of u wild ziet. Indien u toch wat anders wilt, ga dan naar het activiteitencentrum en maak een keuze uit de vele andere mogelijkheden.




Dag 10: Tremblant - Quebec City (ca. 390 km)




Alweer een hoogtepunt: u rijdt naar Quebec City, de grootste Franstalige stad van Canada, maar ook de oudste met een leven zoals men dat ook van Frankrijk kent, genieten dus. De komende 2 dagen verblijft u in Quebec City.




Dag 11: Quebec City




U heeft de hele dag om deze heerlijke stad uitgebreid te bezichtigen. Bezoek de Basiliek, Place Royale, de historische gebouwen, de Citadel, de prachtige stadspoorten en de oude stad. Ga lekker genieten op de terrasjes en eet vanavond heerlijk in een van de vele restaurantjes.




Dag 12: Quebec City - Montreal (ca. 250 km)




U volgt de St. Lawrence River in zuidwestelijke richting naar Montreal, een ander kroonjuweel van Oost-Canada. Bezoek de Notre Dame Basiliek, Place DArmes, Rue St. Catherine, Veille Montreal en het enorme ondergrondse winkelcentrum. Vanavond is het goed vertoeven in het zeer levendige centrum. Overnachting in Montreal.




Dag 13: Montreal - Gananoque (ca. 365 km)




U rijdt weer richting het westen om de grens met de provincie Ontario te passeren. Maak onderweg een stop in Upper Canada Village, een replica van een 19e eeuws pioniersdorpje. Het gebied waar u naar toegaat heet Thousand Islands en u moet hier beslist een boottocht maken door dit uitgestrekte waterrijke gebied. Overnachting in Gananoque.




Dag 14: Gananoque - Toronto - Amsterdam (ca. 260 km)




Gebruik de ochtend om op uw gemak naar Toronto terug te rijden, waar u de huurauto weer inlevert.




Dag 15: Amsterdam




Aankomst op de luchthaven Schiphol.




Inbegrepen highlights - Toronto - Niagara Falls - Algonquin Provincial Park - Ottawa - Laurentian Mountains - Quebec City - Montreal - Thousand Islands




Bij ons inclusief! - Vliegreis per KLM - 13 overnachtingen in de door u gekozen accommodatiecategorie. De hotels of lodges liggen vlakbij de centra van de steden en in de nationale parken of vlakbij de ingang - Dag 13 Rockport: 1000 Island cruise - Uitgebreide informatiemap met Nederlandstalige routebeschrijving, wegenkaarten en uw hotelvouchers. Dit pakket ligt voor u klaar bij de receptie van uw eerste overnachtingshotel in Canada - Rand McNally Road Atlas




Autohuur NIET inbegrepen Vanwege ons zeer uitgebreide aanbod van autotypes met verschillende verzekeringspakketten en aanbiedingsperiodes is de autohuur niet inbegrepen in de genoemde reissom. Wij helpen u graag met het vinden en boeken van de voor u geschikte en meest voordelige autohuur voor uw reis. Het minimum aantal dagen autohuur voor deze reis bedraagt 14 dagen.






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203