8daagse privé rondreis Shanghai Suzhou enen Hangzhou Afbeelding 8daagse privé rondreis Shanghai Suzhou enen Hangzhou
8daagse prive rondreis Shanghai Suzhou en Hangzhou ***
Bestemming: Rondreizen China - Rondreizen

8daagse prive rondreis Shanghai Suzhou en Hangzhou

***

Een heerlijke reis naar 3 bruisende topbestemmingen in China. Ook aan te raden tijdens onze herfstmaanden. De oostkust van China, met Shanghai voorop, heeft de laatste 20 jaar een grootse ontwikkeling doorgemaakt. Shanghai is een wereldstad van formaat. De Bund met de prachtige skyline, een ontspannen boottocht over de Huangpu rivier of de tuin van Mr Yu zijn enkele toppers. In Suzhou behoren de klassieke Chinese...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Amsterdam - Shanghai

Vertrek vanaf Amsterdam naar Shanghai.

Dag 2: Shanghai

Na ontvangst wordt u naar het hotel gebracht, waar u de komende 2 nachten verblijft. De rest van de dag is ter vrije besteding en kunt u op eigen gelegenheid de stad verkennen. U kunt bijvoorbeeld het grote volksplein bezoeken, waar u ook het imposante Shanghai museum vindt. Een andere leuke attractie is de Urban City Planning Hall. Een grote maquette van de stad geeft u een idee van de omvang van de stad en haar ongebreidelde bouwactiviteiten. U kunt er middels een koptelefoon uitleg krijgen in het Engels. Nanjing Road begint aan het volksplein, eindigt aan de Bund en is de belangrijkste winkelstraat van Shanghai en naar eigen zeggen zelfs van China. Alle grote modemerken zijn vertegenwoordigd alsook prestigieuze Chinese merken. De Bund toont de beroemde skyline van Shanghai. Voor de avond is een bezoek aan het gezellige Xin Tian Di, de voormalig Franse concessie, met vele eet- en drinkgelegenheden een echte aanrader.

Dag 3: Shanghai

Vandaag is ter vrije besteding. Indien u kiest voor het vooraf extra te reserveren excursiepakket maakt u voor een groot deel van de dag een stadstour inclusief lunch en bezoekt u een acrobatenshow. U begint bij de Chinese wijk, helemaal herbouwd in Chinese Qing-stijl. U wandelt langs het beroemdste theehuis van Shanghai en door de prachtige tuin van Mr Yu, ofwel Yuyuan. Vervolgens gaat u naar de Yufo Si, een 19e eeuwse tempel, beroemd vanwege zijn grote jaden boeddhabeelden. In de Jinmao Tower gaat u per hogesnelheidslift naar de 88e verdieping voor een geweldig uitzicht over de stad. Ter afsluiting maakt u een cruise over de Huangpu rivier, langs de oevers van de Bund en Pudong. Tip: In de avond kunt u een wervelende acrobatenshow bezoeken (extra te reserveren), deze mag u eigenljk niet missen.

Dag 4: Shanghai - Suzhou

In de loop van de ochtend heeft u de transfer naar het station, vanwaar u per hogesnelheidstrein in nog geen half uur naar Suzhou rijdt. De dag is ter vrije besteding. Als onderdeel van het optionele excursiepakket bezoekt u Suzhou. U wandelt door het grootste, klassiek Chinese tuinencomplex van de stad; de Tuin van de Nederige Bestuurder. U krijgt ruimschoots de tijd voor een wandeling langs paviljoens, water, rotsen en planten. Vervolgens bezoekt u een zijde atelier en ziet u het verwerkingsproces. U checkt aansluitend in bij uw hotel, voor de komende 2 overnachtingen.

Dag 5: Suzhou

Vandaag is ter vrije besteding. Suzhou is een plaats met veel historie en mooie plekjes, zoals bijvoorbeeld Tiger Hill. Via de gids kunt u eventueel ook een excursie naar een van de waterstadjes buiten Suzhou maken (ter plaatse extra te reserveren).

Dag 6: Suzhou - Hangzhou

Na het ontbijt heeft u de transfer naar het treinstation, vanwaar u per hogesnelheidstrein in anderhalf uur naar Hangzhou rijdt. Vandaag is ter vrije besteding. Als onderdeel van het extra te reserveren excursiepakket bezoekt u s middags de belangrijkste bezienswaardigheden van Hangzhou. U begint met de bonte Lingyin tempel, gelegen tegen de heuvels rondom West Lake. In de hoofdtempel ziet u prachtige plafondschilderingen. Fotogeniek is de naastgelegen grote, lachende Boeddha, uitgehouwen in een rotswand. Vervolgens maakt u een boottocht over het beroemde West Lake. Dit prachtige meer wordt deels omgeven door groene heuvels en anderzijds door een mooi park waar u heerlijk kunt wandelen langs het meer en door verschillende fraaie tuinen. De komende 2 nachten verblijft u in Hangzhou.

Dag 7: Hangzhou

Vandaag is ter vrije besteding. Tip: bezoek vanavond de voorstelling Impressions of West Lake van de regisseur die tevens de opening van de Olympische Spelen in Beijing heeft geregisseerd (ter plaatse extra te reserveren).

Dag 8: Hangzhou - Amsterdam

In de loop van de ochtend transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Amsterdam waar u dezelfde dag nog aankomt.

Inbegrepen highlights Onderstaande highlights bezoekt u indien u ons aantrekkelijk geprijsde excursiepakket bijboekt. - Shanghai: riviercruise, uitzicht vanaf Jinmao Tower - Suzhou: klassiek Chinese tuin - Hangzhou: West Lake, theeplantages

Bij ons inclusief! - Vluchten per KLM - 6 overnachtingen inclusief ontbijt - Vervoer per hogesnelheidstrein tussen Shanghai, Suzhou en Hangzhou - Alle transfers

Inbegrepen - Vlucht Amsterdam - Shanghai en Hangzhou - Amsterdam per KLM (direct) - Luchthavenbelasting en brandstofheffing - Treinreis (2x): Shanghai - Suzhou en Suzhou - Hangzhou per hogesnelheidstrein in een softseat - Verzorging op basis van logies & ontbijt - 6 overnachtingen in eerst klasse hotels (zie verblijf) - Vertrek- en aankomsttransfer

Niet inbegrepen - Extra te reserveren excursiepakket - Alle overige, niet genoemde, maaltijden, fooien en uitgaven van persoonlijke aard - Facultatieve excursies met de bijbehorende entreegelden - Visum China 71,30 p.p. (verplicht, zelf te verzorgen)



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

8daagse prive rondreis Shanghai Suzhou en Hangzhou 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203