Oasis Parcs Coral Estate Seaside Afbeelding Oasis Parcs Coral Estate Seaside
Oasis Parcs Coral Estate Seaside ****
Bestemming: Curacao - Willemstad

Oasis Parcs Coral Estate Seaside

****

Oasis Parcs Coral Estate is rustig gelegen in omgeving van Banda Abdou, aan de Westkust van Curacao. Het resort bevindt zich tussen 400 hectare ongerepte natuur en is makkelijk te bereiken vanuit willemstad. De omgeving rondom Coral Estate is verrassend veelzijdig. Zo kunt u kiezen voor een 2- of 4- persoons studio of een luxe villa met prive zwembad.

Aparthotel o.b.v. Logies



Algemeen

Oasis Parcs Coral Estate is rustig gelegen in omgeving van Banda Abdou, aan de Westkust van Curacao. Het resort bevindt zich tussen 400 hectare ongerepte natuur en is makkelijk te bereiken vanuit willemstad. De omgeving rondom Coral Estate is verrassend veelzijdig. Zo kunt u kiezen voor een 2- of 4- persoons studio of een luxe villa met prive zwembad. De studios liggen aaneengeschakeld op een steenworp afstand van het strand en hebben hierdoor een prachtig uitzicht over zee. De villa's liggen hoger op de heuvel, waardoor u optimaal geniet van de natuur en privacy. Alle villa's hebben een prive zwembad. Zowel de studios als de villas zijn ruim en van alle gemakken voorzien. In de omgeving vindt u een diversiteit aan flora en fauna, inclusief een binnenmeer met flamingos en een beschermd natuurgebied met wandelpaden en verscholen baaitjes. Op het resort vindt u de populaire beach club en restaurant iKarakter'. Hier kunt u genieten van ontbijt, lunch en diner, maar ook van heerlijke verkoelende drankjes, geserveerd tot aan uw strandstoel! Dit ruim opgezette vakantiepark ligt in de rustige omgeving van Banda Abdou, aan de westkust van Curacao. Op het resort vindt u de populaire Beach Club en restaurant Karakter. Hier kunt u genieten van ontbijt, lunch en diner, maar ook heerlijke drankjes geserveerd tot aan uw strandstoel! Dit resort biedt verschillende overnachtings mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een 2 /4 persoons studio of een villa. De studios liggen aaneengeschakeld aan het begin van het resort en hebben hierdoor prachtig uitzicht over zee. Zowel de studios als de villas zijn ruim ingericht en alle villas beschikken over een privezwembad. In de omgeving vindt u een diversiteit aan flora en fauna, inclusief binnenmeer met flamingos en een 400 hectare beschermd natuurgebied met wandelpaden. U bevindt zich bij Rif St. Marie, het mooiste duik en snorkel rif van het eiland.

Goed om te weten

Alle studio's en villa's zijn uniek. Het ene logeerplekje is blauw geschilderd, het andere heeft een Chinese kast in de woonkamer staan. Omdat de styling overal anders is, kan de werkelijkheid afwijken van de foto's op deze website. De genoemde faciliteiten zijn wel overal aanwezig., Dit vakantiepark ligt heerlijk rustig. Meer van het eiland zienBoek een huurauto!, Boodschappen haal je bij de (kleine) supermarkt op ca. 5 minuten rijden., Door het natuurlijke niveauverschil hebben alle studio's en bijna alle villa's uitzicht op de Caribische zee. Het maakt dit vakantieadres minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. en Boek je een vakantie na 1 november 2016 en verblijf je liever in een grote villa met prive zwembadKijk dan bij de publicatie van Coral Estate Villas.

Ligging

centrum Willemstad op ca. 22 km, in een groene omgeving en rustig gelegen, luchthaven Hato op ca. 16 km en supermarkt op ca. 4 km

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte, gratis WiFi op de kamer en receptie

Overige informatie

onze classificatie: 4 sterren

Restaurants/Bars

a la carte restaurant: Karakter (Internationaal) en bar

USPs

Luxe villas met privezwembad, Duikschool op het resort, Privestrand & Beachclub, Nieuwe studios met zeezicht, Rustige ligging en Spa & Welnessfaciliteiten

Zwembaden

buitenbad

Strand

privestrand op ca. 10 m en er zijn ligbedden en parasols beschikbaar

Sport & Activiteiten - Tegen betaling

duiken (licentie verplicht)

Belangrijk informatie

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Oasis Parcs Coral Estate Seaside 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203