Constantinou Bros Athena Beach Afbeelding Constantinou Bros Athena Beach
Constantinou Bros Athena Beach ****
Bestemming: Cyprus - Paphos

Constantinou Bros Athena Beach

****

Het 4-sterrenhotel Athena Beach heeft een ideale ligging, direct aan het strand en het centrum van het altijd gezellige en levendige Paphos is gelegen op 1,5 km. U kunt heerlijk genieten op het zonneterras bij de drie zwembaden die dit hotel rijk is.

Hotel o.b.v. Halfpension



Ligging Constantinou Bros Athena Beach

Het hotel ligt direct aan het strand. Op slechts 50 m zijn er diverse winkels en restaurants en een golfbaan ligt op ca. 15 km. Het gezellige en levendige centrum van Paphos ligt op ca. 1,5 km. 4 golfbanen ligt op ca. 8-22 km. De dichtstbijzijnde pinautomaat bevindt zich op ca. 50 m.

Faciliteiten Constantinou Bros Athena Beach

Hotel Athena Beach beschikt over een ruime lobby met receptie, liften, tegen betaling internethoek en draadloos internet, minimarkt, gamesroom en een tv-ruimte. Naast het buffetrestaurants kunt u ook nog terecht bij 4 a la carte restaurants en in een van de bars. In de ruime, groene tuin liggen 3 zwembaden en 3 jacuzzis. Deze zwembaden zijn omringd door zonneterrassen. Op de zonneterrassen en het strand zijn ligbedden, parasols en badhandoekservice aanwezig.

Sport & Ontspanning Constantinou Bros Athena Beach

Dit hotel biedt ook verschillende sport en ontspanningsfaciliteiten zoals aerobics, fitness, tafeltennis, aquarobics, minigolf en tennis (verlichting tegen betaling). Tegen betaling is biljarten ook mogelijk. In de omgeving is er tegen betaling de mogelijkheid voor diverse watersporten en golf. Voor de ontspanning is er in dit hotel een wellnesscenter met binnenbad met jacuzzi en tegen betaling biedt dit hotel ook de mogelijkheid voor sauna, jacuzzi, stoombad, massage en diverse schoonheidsbehandelingen.

Kinderen Constantinou Bros Athena Beach

Aan de kinderen heeft dit hotel ook gedacht. In de aparte kinderbaden, waarvan 1 met glijbaan en in de speeltuin zullen zij zich prima vermaken. Daarnaast is er ook een miniclub voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en speciale kinderanimatie. Tegen betaling is er ook een babysitservice.

Kamer Constantinou Bros Athena Beach

Zeer verzorgd en comfortabel ingericht met airco, flatscreen, koelkastje, huurkluisje, internetaansluiting, strijkfaciliteiten en koffie- en theefaciliteiten. Luxieuze ingerichte badkamer met bad met douche, slippers, badjas en fohn. Balkon met zitje (1A/2A/3A).

Voordeelkamer

Als kamer, echter met aantrekkelijke prijzen (2S/2N/3S/3N).

Kamer zijzeezicht

Als kamer, echter met zijzeezicht (2C/3C).

Kamer zeezicht

Als kamer, echter met zeezicht (1E/2E/3E).

Superiorkamer

Als kamer, echter met zeezicht. Extra faciliteiten: laat ontbijt, gratis draadloos internet en kluisje, gratis toegang tot sauna en stoombad, espresso apparaat, late check-out indien mogelijk en bij aankomst welkomstpakket bestaande uit een fruitmand en een fles wijn (2G/3G).

Suite

Als superiorkamer, echter bestaande uit 2 kamers en met koelkastje, dvd-speler, 2 balkons en zeezicht (2H).

Juniorsuite

Als superiorkamer, echter met prive zwembad en terras met zitje (2F/3F).

Verzorging Constantinou Bros Athena Beach

In hotel Athena Beach verblijft u op basis van ontbijt, halfpension of all inclusive. Ontbijt in buffetvorm. Lunch en diner in buffetvorm of keuzemenu.

All inclusive

  • Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm
  • Lokale & internationale (alcoholische) drankjes van 10.00- 24.00 uur
  • Snacks en/ of ijs op gezette tijden
  • 2x p.w. mogelijkheid om te dineren in een van de 4 a la carte restaurants
  • 1x wordt de minibar bijgevuld met 2x bier, 2x water, 6x frisdrank en 1 fles * * Wijn
  • Dagelijks wordt koffie en thee bijgevuld
  • Midnight snacks 22:00-24:00 uur



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Constantinou Bros Athena Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203