Cyprotel Laura Beach Afbeelding Cyprotel Laura Beach
Cyprotel Laura Beach ****
Bestemming: Cyprus - Paphos

Cyprotel Laura Beach

****

Het Cyprotel Laura Beach hotel ligt in een weelderige tuin verscholen tussen prachtig gekleurde tropische bloemen. Het hotel is ideaal voor de actieve vakantieganger. Het hotel biedt een scala aan buiten activiteiten. Het hotel ligt aan het strand en op slechts enkele kilometers van het centrum van Paphos.

Hotel o.b.v. Halfpension



Cyprotel Laura Beach hotel

Welkom in de wereld van de Cyprotel Laura Beach Hotel, een oase van rust en ontspanning aan de zuidkust van Cyprus in Paphos. Het hotel is gelegen op de zeedijk van Papho, op een paar kilometer van Paphos stadscentrum. In de omgeving vindt u prachtige bezienswaardigheden zoals de beroemde Tombe van de koningen, een oude archeologische site. Het Cyprotel Laura Beach is een toonaangevend hotel die aan alle behoefte van reizigers kan voldoen.

Ligging

Laura Beach Hotel ligt in een oase van rust aan de zuidkust van Cyprus, in Paphos. Het hotel is gelegen op de zeedijk van Paphos op een paar kilometer van Paphos stadscentrum. De luchthaven van Larnaca bevindt zich op ongeveer 135 kilometer van Paphos.

Faciliteiten

Met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee, biedt het Cyprotel Laura Beach Hotel liefhebbers van buitensporten een uitzonderlijke variatie van activiteiten. Twee tennisbanen (1 harde ondergrond, 1 soft-oppervlak) verlichting tegen betaling, tafeltennis, shuffleboard, petanque, badminton strand, waterpolo, reuze schaak, boogschieten, Professional Scuba Diving Centre (gratis demonstraties) en allerlei buiten activiteiten zorgen voor een onvergetelijk verblijf in het hotel. Wanneer u met uw gezin in het Cyprotel Laura Beach hotel verblijft, kunnen ze genieten van uitstekende faciliteiten voor kinderen. Kinderen kunnen zich uitleven in de indoor mini-club en op de out-deur speeltoestellen. In de mini-club kunnen de kleintjes zich vermaken met georganiseerde spelletjes en activiteiten gedurende de dag en vroege avond. Het kinderbad is ook een favoriete plek om af te koelen en plezier hebben.

Kamers

Standaardkamer

De standaardkamers liggen in het hoofdgebouw van het hotel. Ze beschikken over een tweepersoonsbed, dressior, zitgedeelte, en suite badkamer, telefoon, TV, airconditioning, mini-bar (tegen betaling), kluis (tegen betaling), haardroger en balkon met uitzicht op de bergen.

Standaardkamer met zeezicht

Dit type kamer zijn uitgerust met dezelfde faciliteiten als de standaardkamer. Vanaf het balkon heeft u uizicht over de baai en blauwe Mediterraanse zee.

Verzorging

In het Cyprotel Laura Beach hotel verblijft u op basis van logies en ontbijt. Tegen een toeslag van 9,- per persoon, per dag kunt u ook op basis van half pension verblijven. Wilt u liever All Inclusive in het Cyprotel Laura Beach hotel verblijvenU betaald dan een toeslag van 22,- per persoon, per dag.

Vluchten

Deze reis is samengesteld met lijnvluchten van Cyprus Airways. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Bagage

Bij luchtvaartmaatschappij Cyprus Airways mag u standaard 23kg bagage meenemen.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Cyprotel Laura Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203