Hotel Aquasol Village Afbeelding Hotel Aquasol Village
Hotel Aquasol Village ****
Bestemming: Cyprus - Paphos

Hotel Aquasol Village

****

Lekker dobberen in de lazy river, glijden van de vele glijbanen of lekker spetteren met de kinderen in een van de zwembaden. Dankzij het gloednieuwe aquapark zal het u en uw kinderen in ieder geval niet ontbreken aan waterpret!

Hotel o.b.v. All Inclusive



Faciliteiten:

Lobby met receptie, winkeltje, tv-ruimte, tegen betaling internethoek en draadloos internet in de lobby, minimarkt, pool-/snackbar en een buffetrestaurant met nationale en internationale buffetten. Tuin met 2 zwembaden, waarvan 1 langzaamaflopend, en een nieuw aquapark met 6 spectaculaire glijbanen met bijbehorende splashpool en een lazyriver zodat u heerlijk kunt dobberen. Diverse zonneterrassen en strand met ligbedjes en parasols.

AQUAMANIA:

2 ruime zwembaden, waarvan 1 langzaam aflopend 6 spectaculiare glijbanen met bijbehorende splashpool lazyriver zodat u heerlijk kunt dobberen binnenbad met rotsen en waterval apart kinderbad met diverse waterspeeltoestellen 

Sport & Ontspanning:

Fitness, aerobics, darts, tennis (materiaal en verlichting tegen betaling), beachvolleybal, jeu des boules en tafeltennis. Tegen betaling biljart. Wellnesscentrum met binnenbad met rotsen en waterval. Tegen betaling sauna, jacuzzi en diverse massages. Het hotel biedt dagelijks een uitgebreid animatieprgramma aan voor jong en oud met o.a. livemuziek, karaoke, thema-avonden en Cypriotische avond.

Ligging:

Direct aan het zand-/kiezelstrand, op ca. 500 m van het centrum van Coral Bay. Het beroemde strand van Coral Bay ligt eveneens op ca. 500 m, het centrum van het gezellige Kato-Paphos op ca. 12 km. Golfbaan op ca. 15 km. De dichtstbijzijnde pinautomaat bevindt zich op ca. 400 m.

Kinderen:

Apart kinderbad met waterspeeltoestellen, speeltuintje en een miniclub (4 t/m 12 jaar) waar enthousiaste kinderanimatoren leuke activiteiten organiseren voor de kinderen. Tegen betaling babysitservice.

Verblijfstypes

1-Kamerappartement: 2-3 pers. Netjes ingerichte woon-/slaapkamer met airco, tv en kitchenette met o.a. koelkast, waterkoker en broodrooster. Badkamer met bad met douche. Balkon of terras met zitje (A2A/A3A).

1-Kamerappartement voordeel: 2-3 pers. Als 1-kamerappartement, echter nog voordeliger geprijsd (2S/3S).

1-Kamerappartement zijzeezicht: 2-3 pers. Als 1-kamerappartement, echter met zijzeezicht (A2B/A3B).

2-Kamerappartement: 2-4 pers. Als 1-kamerappartement, echter met een slaapbank in de woon-/slaapkamer en een aparte slaapkamer (B2A/B3A/B4A).

2-Kamerappartement zijzeezicht: 2-4 pers. Als 2-kamerappartement, echter met zijzeezicht (B2B/B3B/B4B).

Verzorging:

All inclusive.

All inclusive

ontbijt, lunch en diner in buffetvorm lokale (alcoholische) drankjes van 10:00-24:00 uur snacks van 10:30-12:00, 15:00-18:30 en van 22:00-23:00 uur ijsjes van 10:00-22:00 uur

Bijzonderheden

Door de trapjes in dit complex is deze accommodatie minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Daarnaast ligt deze accommodatie aan een hellende weg, waardoor de transferbus niet direct voor de lobby kan stoppen. De laatste ca. 300 m dient u te voet af te leggen. Gebruik van de glijbanen is vanaf 3 jaar. De minimale lengte voor de glijbanen is 1.20 m.

Duiken

De wateren rond Cyprus zijn het hele jaar warm genoeg om te kunnen duiken. Hierdoor heeft Cyprus een van de langste duikseizoenen wereldwijd. In het heldere water is uw zicht soms wel tot 40 meter. Doordat er nauwelijks sterke stromingen onder water zijn is Cyprus de perfect plaats om te leren duiken. Voor de wat meer ervaren duikers is er genoeg te ontdekken. Duik bij archeologische resten, fascinerend uitziende rotsformaties bedekt met sponzen en bontgekleurde vissen. De meest bekende duikstek in Cyprus is het scheepswrak van Zenobia voor de kust van Larnaca. Dit 200 meter lange vrachtschip is begin jaren 80 gezonken en ligt nu ongeveer 20 tot 30 meter diep op de zeeboden. Ervaren duikers kunnen het wrak van binnen bekijken en tijdens hun duik de gangen en hutten van het schip gaan ontdekken.

Coral Bay Divers

Bij Coral Bay Divers begrijpen ze hoe belangrijk een goed gerunde duikschool is voor duikers. Bij de PADI 5* gecertificeerde duikschool is de prachtige onderwaterwereld rond Cyprus hun passie. Deze passie delen ze graag met hun duikers doormiddel van professionele, mooie duiken en vooral heel veel plezier tijdens het duiken. De rustige wateren rond Cyprus zijn ideaal om uw eerste duik te maken. Voor de wat meer ervaren duiker kan Coral Bay Divers duiken voor elk niveau aanbieden. Ook het maken van technische duiken is mogelijk wanneer u gaat duiken met de gezellige duikschool Coral Bay Divers.

Prijzen duikpakketten

U heeft de keuze uit de volgende duikpakketten, te reserveren via het opmerkingveld tijdens het boekingsproces of bij telefonische bevestiging van een van onze medewerkers:

  • Duikpakket 3 duiken 97,-
  • Duikpakket 5 duiken 157,-
  • Duikpakket 8 duiken 235,-
  • Duikpakket 10 duiken 275,-

*Inclusief fles en lood

Leren Duiken?

De PADI Open Water Diver cursus is de beginnerscursus van PADI waarbij u alle grondbeginselen van het duiken leert. De cursus bestaat uit een theoriedeel, korte duiken in het zwembad en 4 duiken in de open zee. Meestal duurt de cursus 4 dagen en na afloop ontvangt u het Open Water Diver Brevet van PADI, waar u wereldwijd mee terecht kunt in de toekomst.

Prijzen cursussen

  • PADI Open Water Diver 365,-
  • PADI Open Water Referral 230,-
  • PADI Advanced Adventurer 275,-
  • PADI Adventure Diver 215,-

*De cursus is inclusief trainingsmateriaal en certificaat.

Overige mogelijkheden

  • Zenobia 115,-
  • Latchi 115,-
  • Drie maal wrakduiken 135,-

Gezondheid

Om een duikcursus te doen dient u over een goede gezondheid te beschikken. Klik hier om een PADI Medical Statement te downloaden. Indien u een van de vragen op de lijst met ja beantwoordt, dient u een (duik)arts te raadplegen alvorens u kunt beginnen met duiken (medische verklaring). Indien alle vragen met nee beantwoord worden, wordt ter plaatse gevraagd dit document te ondertekenen en hoeft u geen arts te bezoeken.

Enkele duikstekken

Aldiana huisrif

De twee golfbrekers aan de westkant van het hotel vormen het rif wat voornamelijk gebruikt wordt voor duikcursussen. In 1999 zijn de 80 tot 100 meter lange golfbrekers uit stenen opgebouwd. In 2004 is hier een smal rif aangelegd en in 2005 is er een natuurlijk onderwaterpad bijgekomen. Bij het rif kunt u octopussen, slijmvissen en sardines tegen komen. Het huisrif in de ideale plaats voor beginnende duikers om op een comfortabele manier aan het duiken te wennen.

Cape Greco

In een zuidoostelijk deel van Cyprus vindt u het nationale park Cape Greco. Het natuurschoon van het park trekt jaarlijks vele toeristen voor wandel-, fiets- en duiktochten. Hier kunt u stijlwand duiken gaan maken, rotsformaties gaan ontdekken en door grotten zwemmen. Op de wanden ziet u kleurrijke sponzen en rond de rotsformaties brasem vissen, zeebaarsen en met veel geluk zeeschildpadden.

Zenobia

Het absolute hoogtepunt van duiken in Cyprus is het gezonken Zweedse vrachtschip Zenobia. Begin jaren 80 is het volledig geladen schip voor de kust gezonken. Het schip ligt ongeveer 1400 meter buiten de haven van Larnaca op een diepte van tussen de 20 en 30 meter. De Zenobia is het grootste wrak op de bodem van de Mediterrane Zee en staat in de top 10 van beste scheepswrakken waar gedoken kan worden.

(NVN2)



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel Aquasol Village 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203