Roman Boutique Afbeelding Roman Boutique
Roman Boutique ***
Bestemming: Cyprus - Paphos

Roman Boutique

***

Het hotel ligt vlakbij de archeologische opgravingen van Paphos en op 450 meter van de vuurtoren. Aansluitingen op het openbaar vervoer zijn direct bij het hotel te vinden.In het hotel worden de gasten verwelkomd in de ontvangsthal met een 24 uur per dag geopende receptie en 24 uur per dag uitcheckservice.De uitgebreide faciliteiten en vriendelijke service dragen bij aan een zorgeloze vakantie.

Hotel o.b.v. Logies



Roman Boutique Hotels

cyprus,Paphos

Ligging:

Het hotel ligt vlakbij de archeologische opgravingen van Paphos en op 450 meter van de vuurtoren. Aansluitingen op het openbaar vervoer zijn direct bij het hotel te vinden. De internationale luchthaven Phapos ligt op ongeveer 15 km van het hotel en de internationale luchthaven Lacarna ligt ongeveer 150 km van het hotel.

Hotelfaciliteiten:

In het hotel worden de gasten verwelkomd in de ontvangsthal met een 24 uur per dag geopende receptie en 24 uur per dag uitcheckservice. Tot de voorzieningen van het hotel behoren een kluis en een wisselkantoor. In de gemeenschappelijke ruimtes is internettoegang (tegen betaling) en wifi (tegen betaling) beschikbaar. De gasten kunnen in het hotel genieten van een restaurant, een eetzaal, een ontbijtzaal, een koffiehuis en een bar. In de souvenirwinkel kunnen de gasten aandenkens en cadeautjes kopen. Tot de verdere voorzieningen van het hotel behoort een tv-ruimte. Fietsen kunnen in de fietsenkelder gestald worden. Andere service-opties zijn: medische dienst, roomservice, een wasserette en een kapper. Sportieve reizigers, die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur op prijs stellen.

Kamers:

Alle kamers beschikken over airconditioning, centrale verwarming en een badkamer. De meeste kamers hebben een balkon of een terras. De wooneenheden beschikken over een tweepersoonsbed. Extra bedden kunnen worden aangevraagd. Faciliteiten als een koelkast en een koelkastje veraangenamen het verblijf. Een telefoon, een televisie en een radio zijn vanzelfsprekend ook aanwezig op de wooneenheden. Op de badkamer zijn een douche, een bad en een haardroger aanwezig.

Sport/entertainment:

Het hotel biedt een buitenbad en een kinderbad. Comfortabele ligstoelen staan klaar op het zonneterras waar parasols voor schaduw zorgen. De gasten van het hotel staat met de fitness-studio, tafeltennis, biljart en darts een ruim aanbod aan indoorsportmogelijkheden ter beschikking. In het hotel zijn verschillende wellnessopties zoals een spa, een sauna, een stoombad en massagebehandelingen beschikbaar. ´s Avonds kunnen de gasten geamuseerd worden met livemuziek.

Eten en drinken:

Het hotel biedt een waaier aan mogelijkheden. Te boeken zijn: ontbijt, diner, logies en ontbijt en halfpension. Ook bijzondere maaltijden zijn verkrijgbaar, bijvoorbeeld speciale dieetgerechten. Het hotel biedt ook speciale arrangementen aan.

Creditcards:

Alle gebruikelijke creditcards, bijvoorbeeld American Express, Visa en MasterCard, worden als betaalmiddel geaccepteerd.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Roman Boutique 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203