Innside by Melia Bremen Afbeelding Innside by Melia Bremen
Innside by Melia Bremen
Bestemming: BREMEN - BREMEN

Innside by Melia Bremen


Dit hotel uit de hogere middenklasse beschikt op 3 etages over in totaal 177 kamers, waarvan 15 suites. De ontvangsthal van het hotel biedt de gasten een 24 uur geopende receptie, Express Check-Out, hotelkluizen, een garderobe, een geldwisselmogelijkheid, een cafe en liften. Op culinair gebied worden de gasten verwend met een gezellige bistro-bar en een airconditioned restaurant met hoge stoelen voor de kinderen....

Hotel o.b.v. Volgens programma



Dit hotel uit de hogere middenklasse beschikt op 3 etages over in totaal 177 kamers, waarvan 15 suites. De ontvangsthal van het hotel biedt de gasten een 24 uur geopende receptie, Express Check-Out, hotelkluizen, een garderobe, een geldwisselmogelijkheid, een cafe en liften.

Op culinair gebied worden de gasten verwend met een gezellige bistro-bar en een airconditioned restaurant met hoge stoelen voor de kinderen. Zakelijke reizigers kunnen naar wens gebruik maken van verschillende conferentiezalen en vergaderruimtes.

Room- en wasservice (tegen betaling) competeren het exclusieve aanbod. Ook kunt u tegen betaling gebruik maken van een WiFi hotspot. Auto´s kunnen op de parkeerplaats geparkeerd worden (tegen betaling).

Ligging

Dit hotel bevindt zich dichtbij het stadscentrum van Bremen. Binnen enkele minuten bent u in de binnenstad met restaurants, winkels, bars en amusementsmogelijkheden. In de onmiddellijke omgeving vindt u openbaar vervoer. De luchthaven van Bremen ligt op ongeveer 7 kilometer afstand.

Kamers

De comfortabele kamers beschikken alle over een eigen badkamer of douche met met wc en haardroger. Alle gezellige kamers hebben verder een telefoon een satelliettelevisie en een radio. Een minibar/koelkast en verwarming behoren ook tot de standaardinrichting. Alle kamers hebben verder een tweepersoons- of kingsize bed en een tapijtvloer. Een gedeelte van de kamers heeft internetaansluiting. Alle kamers en badkamers zijn rolstoeltoegankelijk.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Innside by Melia Bremen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203