Berlin Marriott Afbeelding Berlin Marriott
Berlin Marriott
Bestemming: Berlijn - Berlijn

Berlin Marriott




Hotel o.b.v. Volgens programma



Marriott Duitsland - Berlin - Berlijn

Eigentijdse luxe wordt in dit hotel gecombineerd met klassieke elegantie en het biedt een typische Amerikaanse levensstijl. Ligging Ligging

Dit hotel bevindt zich op een van de beste locaties in Berlijn in het hart van de Potsdamer Platz, naast het Sony Center en Berlijns grootste park, de Tiergarten. Vanaf de luchthaven Tegel volgt u de A100 snelweg en neemt u de afrit naar Kaiserdamm, vervolgens de borden naar het stadscentrum (Zentrum) volgen. Deze brengen u naar de Kaiserdamm. Rechtdoor rijden over de Bismarckstrasse en de Strasse des 17. Juni, bij 2 rotondes rechtdoor rijden. 500 m voor de Brandenburger Tor rechtsaf de Ebertstrasse inrijden. Ga na ca. 300 m bij de eerste stoplichten linksaf de Bellevuestrasse in. Rechtdoor rijden en dan linksaf de Auguste-Hauschner-Strasse inrijden. Het hotel bevindt zich dan aan de rechterkant van het plein, de Inge-Beisheim-Platz.

Alle kamers en suites hebben een moderne stijl en zijn voorzien van eigen badkamers uit natuursteen, met een haardroger, badjassen en een verlichte make-up-spiegel Op de kamer heeft u verder de beschikking over airconditioning en elegante bedden met zachte matrassen, goede dekbedden, schoon linnengoed en veel zachte kussens.

Type A2A: Deluxe Type A2B: Executive 



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Berlin Marriott 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203