Steigenberger Berlin Afbeelding Steigenberger Berlin
Steigenberger Berlin
Bestemming: Berlijn - Berlijn

Steigenberger Berlin




Hotel o.b.v. Volgens programma



Het first-class-hotel staat op enkele passen verwijderd van de bekende Kurfurstendamm. Het handelsmerk van Berlijn is de Gedächtniskirche, duidelijk zichtbaar tegenover de Tauentzienstrasse gelegen. In de directe omgeving van het hotel vind je talrijke bars, restaurants en winkels. Met het uitgestrekte jaarbeursterrein ICC of het Olympiastadion in het westelijk deel van de stad zijn er snelle verbindingen. Begin een uitgebreide ontdekkingsreis door de opwindende metropool overdag of s nachts direct bij de uitgang van het hotel!

Ligging

Het first-class-hotel ligt op enkele passen verwijderd van de bekende Kurfurstendamm. Het handelsmerk van Berlijn is de belangrijke Gedächtniskirche, duidelijk zichtbaar tegenover de Tauentzienstrasse gelegen. In de directe omgeving van het hotel zijn talrijke bars, restaurants en winkels. Naar het uitgestrekte jaarbeursterrein ICC of het Olympiastadion in het westelijk deel van de stad komt u ook gemakkelijk. Begin een uitgebreide ontdekkingsreis door de opwindende metropool overdag of s nachts direct vanaf de deur van het hotel. Op de A10 ringweg van Berlijn volgt u de borden Berlin-Zentrum. Over het knooppunt naar de A115 volgt u de bewegwijzering naar Charlottenburg-Wilmersdorf tot de afrit Kurfurstendamm, waar u de snelweg af moet rijden. Op de Kurfurstendamm de straat volgen tot u de Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche aan de linkerkant ziet. Hier slaat u rechtsaf de Rankestrasse in. Na ongeveer 100 m bevindt het hotel zich aan de linkerzijde.

Faciliteiten

Faciliteiten gratis

Het in 1981 gebouwde 6 verdiepingen tellende stadshotel beschikt in totaal over 397 kamers, waarvan 106 eenpersoons-, 16 tweepersoonskamers en 11 suites, waaronder 1 presidentiele suite. Tot de inrichting horen liften, een kapper, bar, 14 verschillende met elkaar te combineren conferentieruimtes en salons, openbare parkeerplaats en een parkeergarage (tegen betaling). Verder biedt het zijn gasten 2 restaurants.

Bars en restaurants

De gasten kunnen zelf hun ontbijt aan een buffet samenstellen.

Sport en Ontspanning gratis

Het hotel biedt zijn gasten een binnenbad, een buitenbad, sauna, solarium, kuuraanbiedingen en enkele fitnessapparaten.

Extra informatie

Bijzonderheden

American Express, Visa Card, Mastercard, Diners Club en JCB worden als betaalmiddel geaccepteerd.

De kamers zijn uitstekend ingericht, met ieder een eigen accent en een warme uitstraling. Het hotel staat in het centrum van de stad.

Type A2A: 2-persoonskamer Superior Type A1A: 1-persoonskamer Superior Type A1K: 1-persoonskamer Special Type A2K: 2-persoonskamer SPECIAL Type A1M: 1-persoonskamer Messe Type A2M: 2-persoonskamer MESSE



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Steigenberger Berlin 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203