3daagse busreis Kerstmarkten in Dusseldorf Keulen en Aken ***
Bestemming: Bus rondreizen Duitsland - Berlijn

3daagse busreis Kerstmarkten in Dusseldorf Keulen en Aken

***

Tijdens deze reis nemen wij u mee naar enkele van de allermooiste kerstmarkten van Duitsland. U kunt zich 3 dagen lang onderdompelen in de gezellige kerstsfeer waar de Duitse kerstmarken zo bekend om staan.

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Tijdens deze reis nemen wij u mee naar enkele van de allermooiste kerstmarkten van Duitsland. U kunt zich 3 dagen lang onderdompelen in de gezellige kerstsfeer waar de Duitse kerstmarken zo bekend om staan.

Vrijdag: Dusseldorf

Via de opstapplaatsen rijden we over de Duitse grens naar Dusseldorf. Volgens kenners is de kerstmarkt van Dusseldorf verreweg de leukste van Duitsland. De schitterende kerstverlichting leidt u van de ene naar de volgende kerstmarkt, zes in totaal. Elke kerstmarkt heeft een geheel eigen karakter. Zo zijn de kraampjes op de Marktplatz in dezelfde historische stijl neergezet als de pandjes in de omgeving. Aan het einde van de middag verlaten we Dusseldorf en rijden we naar ons hotel voor de overnachting.

Zaterdag: Keulen

We vertrekken na het ontbijt naar Keulen. Met aantrekkelijke kerstmarkten, een kerststallententoonstelling en niet in de laatste plaats de fantastische winkelmogelijkheden is de Domstad een populaire bestemming, in het bijzonder in de periode voor Kerst. Op verscheidene plaatsen in de stad vindt u gezellige kraampjes, maar de mooiste kerstmarkt vindt u aan de voet van de indrukwekkende Dom van Keulen. Hierna keren we terug naar ons hotel voor de overnachting.

Zondag: Aken en Nederland

We vertrekken na het ontbijt naar Aken. Ieder jaar opnieuw tijdens de periode voor kerstmis veranderen de pleinen en steegjes in de omgeving van het Akense stadhuis in een sfeervol paradijs van schitterende lichtjes en prachtige kleuren, feestelijke klanken en verleidelijke geuren. Hierna rijden we terug naar Nederland, waar u naar uw uitstapplaats wordt gebracht.

Hotel Montanushof*

Ligging Dit goede middenklassehotel is gelegen in het centrum van het plaatsje Grevenbroich.

Faciliteiten Receptie, lift, lounge, restaurant en bar.

Kamers Voorzien van tv, telefoon, minibar, badkamer met fohn, bad of douche en toilet.

Bijzonderheden Ontbijtbuffet.

Bij ons inclusief! - Reis per luxe Touringcar - Overnachtingen volgens programma - Deskundige chauffeur tevens reisleider - Excursies zoals omschreven (entreegelden niet inbegrepen) - 2x Ontbijt

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 18



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203