4 daagse busreis Berlijn ***
Bestemming: Bus rondreizen Duitsland - Berlijn

4 daagse busreis Berlijn

***


Donderdag: Berlijn


Vanaf uw opstapplaats wordt u naar de wisselplaats gebracht. Daarna rijden we via de Duitse autobanen met de nodige stops naar ons hotel in Berlijn, waar we de komende 3 nachten zullen verblijven.


Vrijdag: stadsrondrit West-Berlijn (optioneel)


Vandaag maken we een uitgebreide stadstour door West-Berlijn. U ziet o.a. de Rijksdag, de beroemde Kurfistendam, de Gedichtniskirche, het Europa-centrum, de Potsdammerplatz, en vele andere bezienswaardigheden. De middag kunt u naar eigen inzicht indelen. Bij voldoende deelname wordt er s avonds een lichttour met de bus in Berlijn georganiseerd (excl., opgave en betaling ter plaatse).


Zaterdag: stadsrondrit Oost-Berlijn (optioneel)


Vandaag maken we een excursie naar het oostelijk deel van Berlijn. U krijgt een rondrit langs de vele bezienswaardigheden, zoals de Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, de beroemde straat Unter den Linden met het Staatsoperagebouw, het koninklijk arsenaal voor wapens en de Berlijnse Dom, het Rode Raadhuis en langs een overgebleven stuk muur met vele muurschilderingen. 's Middags bent u vrij om Berlijn te verkennen of te winkelen op de Kurfistendam en de Potsdammerplatz. Eventueel wordt er o.l.v. de chauffeur een boottocht op de Spree georganiseerd.


Zondag: Nederland


Helaas is dit de laatste dag van deze enerverende reis naar de metropool Berlijn. Na het ontbijt rijden we terug naar Nederland, met diverse stops, naar onze wisselplaats. Daarna wordt u naar uw uitstapplaats gebracht.


Hotel Hoppegarten


Ligging Het comfortabele 4-sterren hotel is gelegen in het centrum van het pittoreske dorpje Dahlwitz op slechts 15 km van hartje Berlijn.


Faciliteiten Receptie, lobby, lift, bar, restaurant. Tegen betaling: wellness en sauna.


Kamers De comfortabele en stijlvol ingerichte kamers zijn voorzien van tv en een badkamer met bad of douche en toilet.


Bijzonderheden Ontbijtbuffet.


Bij ons inclusief! - Vervoer per luxe touringcar - 3 Overnachtingen in Berlijn - 3x Ontbijt - Deskundige chauffeur tevens reisleider - Toeristenbelasting


Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 30






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203