AO Hamburg Hammer Kirche Afbeelding AO Hamburg Hammer Kirche
AO Hamburg Hammer Kirche
Bestemming: Hamburg - Hamburg

AO Hamburg Hammer Kirche


Dit hotel is gelegen in Hamburg, in de populaire wijk Hamm.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Het hotel is gerenoveerd in 2005 en beschikt in totaal over 67 kamers, verdeeld over 6 verdiepingen. De gasten worden ontvangen in de ontvangsthal met receptie die 24 uur per dag geopend is, een hotelkluis en liften. Tot de verdere faciliteiten behoren een bar en draadloze internettoegang. Er is een parkeergarage in de directe omgeving van het hotel.

Ligging Dit hotel is gelegen in Hamburg, in de populaire wijk Hamm. Het ligt slechts 3 haltes van het centraal station. Dankzij de centrale ligging, zijn de snelwegen A1, A7 en A24 vlakbij. Aansluitingen op het openbaar vervoer liggen op ongeveer 100 meter van het hotel en de luchthaven ligt op slechts 11 km afstand. Vanaf de luchthaven: neem bij arrivals/aankomsten buslijn 172 naar Mundsburg. Stap bij het metrostation U-Fuhlsbuttel over op de U1 in de richting van Hauptbahnhof Sud. Neem dan de U3 in de richting van Mummelmannsberg en stap uit bij Hammer Kirche. Verlaat het station via de tunnel die onder de weg doorgaat. Volg de weg in de richting van de kruising en het hotel ligt ongeveer 200 meter verder aan de rechterkant, Hammerlandstrasse 170. Met de trein: neem de U3 vanaf het centraal station in de richting van Mummelmannsberg en stap uit bij de halte Hammer Kirche. Verlaat het station via de tunnel die onder de weg doorgaat. Volg de weg in de richting van de kruising en het hotel ligt ongeveer 200 meter verder aan de rechterkant, Hammerlandstrasse 170. Vanaf de bruggen (Elbbrucken): Steek de Elbbrucken over en vervolg over de Billhorner Bruckenstraße, neem daarna de Heidenkampsweg. Volg deze weg ongeveer 1 km, tot de kruising bij Ankelmannplatz. Aan de rechterkant is het ongebruikelijke, bijna bolvormige, glazen gebouw, nu al te zien. Sla rechtsaf, neem de Ankelmannplatz/Eiffestraße en vervolg in de verkeersrichting tot de kruising van de Eiffestraße en de Luisenweg. Sla linksaf en ga de Luisenweg op en vervolg tot de kruising met de Hammerlandstrasse. Sla rechtsaf en ga de Hammerlandstrasse op. Rijd nog ongeveer 600 meter door tot nummer 170. Vanaf Horner Kreisel (Horn rotonde): Neem de Sievekingsallee en volg de verkeersrichting tot de kruising Sievekingsallee/Hammer Steindamm. Sla hier linksaf en neem de Hammerlandstrasse. Hier is het hotel gevestigd op nummer 170 (ongeveer 300 meter verder aan de rechterkant).

Kamers Het hotel beschikt over eenpersoonskamers, tweepersoonskamers, twinkamers en gezinskamers. Alle kamers hebben een badkamer en een haardroger, kabeltelevisie en verwarming.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

AO Hamburg Hammer Kirche 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203