Amwaj Blue Beach Resort enen Spa Afbeelding Amwaj Blue Beach Resort enen Spa
Amwaj Blue Beach Resort en Spa *****
Bestemming: Rode Zee - Soma Bay

Amwaj Blue Beach Resort en Spa

*****

Het comfortabele Amwaj Blue Beach Resort & Spa ligt in de rustige badplaats Soma Bay, direct aan een van de mooiste, parelwitte zandstranden van de Rode Zee. Ontsnap aan de alledaagse drukte en kom even helemaal tot rust in dit sfeervolle resort met een breed scala aan faciliteiten voor jong en oud. Ook watersportliefhebbers (o.a. surfen en duiken) kunnen hier hun hart ophalen. Naast de verschillende bars,...

Hotel o.b.v. All Inclusive



Ligging

Amwaj Blue Beach Resort & Spa ligt direct aan het prachtige zandstrand van Abu Soma en heeft een eigen steiger ter beschikking. Abu Soma heeft de reputatie als een van de beste duiklocaties, met een breed scala aan een betoverende onderwaterwereld. Het centrum van Safaga bevindt zich op ca. 5 kilometer afstand. Er gaat een shuttleservice van en naar Hurghada (tegen betaling).

Faciliteiten

Amwaj Blue Beach Resort & Spa is een luxe 5-sterren resort, telt 371 kamers en bestaat uit meerdere gebouwen van max. 3 verdiepingen. Amwaj Blue Beach Resort & Spa beschikt onder meer over een meertalige receptie, een lounge en er zijn 6 liften.

Culinair genieten doet u in een van de (buffet)restaurants (waaronder het Paparazzi Italiaans a-la-carterestaurant) en voor een drankje neemt u plaats aan de vele sfeervolle bars, waaronder The Bridge Pool Bar, de Refresh Spa Bar of de Rendez-Vouz Beach Bar. Of wat dacht u van de Aquarius Club Disco, v.a. 22.00 uur geopend en gaat door tot in de vroege uurtjes.

In de tuin liggen 2 prachtige (zoetwater)zwembaden (waarvan 1 verwarmd in de winterperiode) en 2 aparte kinderbaden (waarvan ook 1 verwarmd in de winterperiode). U kunt heerlijk relaxen op de ligbedden met matrasjes en parasols en handdoeken zijn gratis te verkrijgen.

Verder biedt Amwaj Blue Beach Resort & Spa u een game room, een kapsalon, diverse winkeltjes, een supermarkt, een wasserette, wifi en een doktersservice (alle tegen betaling).

Uw hotelkamer

Uw standaardkamer (1-3 personen) in het Amwaj Blue Beach Resort & Spa is goed verzorgd en beschikt over een kluisje, een telefoon, airconditioning (individueel regelbaar), een minibar en een satelliet televisie. Een badkamer met bad/douche, toilet en fohn. Een balkon of terras

Tegen een toeslag kunt u een standaardkamer met zeezicht (1-3 personen) of een deluxe kamer (1-3 personen) boeken. Deluxe kamers beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers, maar beschikken ook over koffie- en theefaciliteiten.

Voor gezinnen zijn er familiekamers (4-5 personen, max. 2 volw. + 3 kind. of 3 volw. + 2 kind.), bestaande uit 1 grote ruimte.

Voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning

Gedurende uw verblijf in het Amwaj Blue Beach Resort & Spa kunt u gratis gebruikmaken van tennis (incl. materiaal, verlichting tegen betaling), fitness, (beach)volleybal, aerobics, minigolf, danslessen, aquagymnastiek, darts en tafeltennis. Tegen betaling: biljart, het Diving Center en alle aangeboden (gemotoriseerde) watersporten op het strand. Ter ontspanning is er een Spa Center met sauna, stoombad en diverse massagebehandelingen (alle tegen betaling). Het animatieteam verzorgt verder een leuk animatieprogramma met dagelijkse activiteiten en wekelijks een Orientaalse show.

Transfers

Deze reis is exclusief de transfers van de luchthaven naar uw accommodatie en vice versa. Deze kunt u tegen een toeslag optioneel bijboeken.

Vluchten

U vliegt aan op de luchthaven van Hurghada. De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en met vertrek vanaf verschillende luchthavens, zoals Amsterdam, Eindhoven, Dusseldorf of Brussel. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse. Als dit tarief niet meer beschikbaar is, kan er een vluchttoeslag gelden. Mocht dit het geval zijn, dan informeren wij u hier uiteraard eerst over, voordat wij uw boeking definitief maken.

Beschikbaarheid

Reserveringen worden definitief aan u bevestigd nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie of vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief aanbieden.

Paspoort & Visuminformatie

Om af te reizen naar Egypte dient u in het bezit te zijn van een geldig Nederlands paspoort, dat bij vertrek uit Egypte nog minimaal 6 maanden geldig is. Tevens dient u bij aankomst op de luchthaven in Egypte een visum aan te schaffen. De kosten hiervoor bedragen ca. 27,- per persoon. Reizigers met een andere nationaliteit dan de Nederlandse of met een ander soort reisdocument (zoals bijvoorbeeld een diplomatiek of militair paspoort, etc) dienen contact opnemen met de Egyptische ambassade in Den Haag. Het is te allen tijde uw eigen verantwoordelijkheid om voor de juiste, geldige reisdocumenten en benodigde visa te zorgen. De reisorganisatie is hiervoor niet aansprakelijk

Verzorging

In het Amwaj Blue Beach Resort & Spa verblijft u op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.30), laat ontbijt (10.30-12.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-22.00) en laat diner (v.a. 22.00) zijn in buffetvorm. Diverse snacks (v.a. 15.00 tot zonsondergang), koffie, thee en koekjes (16.00-17.00). Alle door het resort geselecteerde (non-)alcoholische drankjes tussen 09.00-24.00 uur bij diverse bars volgens de openingstijden van deze bars.Tegen betaling: drankjes in flessen, geimporteerde drankjes, verse vruchtensappen, wijn buiten het restaurant, het Italiaanse a-la-carterestaurant (reservering verplicht), het Oriental Cafe en de Diving & Sports Bar.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Amwaj Blue Beach Resort en Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203