Khalidya Palace Hotel Afbeelding Khalidya Palace Hotel
Khalidya Palace Hotel *****
Bestemming: ABU DHABI - ABU DHABI

Khalidya Palace Hotel

*****

Een heerlijke zonvakantie op een prachtig 'bountystranda' combineren met de dynamiek, bezienswaardigheden, mogelijkheden om te shoppen en de sfeer van een moderne wereldstad? Tijdens je vakantie in het luxe Khalidya Palace Beach hotel in Abu Dhabi geniet je van het beste van beide werelden!



Ligging: Khalidya Palace Beach in Abu Dhabi

Khalidya Palace Bach ligt direct aan de Arabische Golf en het privéstrand van het hotel. In de nabije omgeving van het hotel bevinden zich diverse winkelcentra en belangrijke bezienswaardigheden zoals het presidentiële paleis, Etihad towers en de haven van Abu Dhabi.

Faciliteiten: Khalidya Palace Beach

Het 5-sterren Khalidya Palace Beach hotel beschikt over 443 ruime en comfortabele kamers die zijn ingericht volgens het design en de waarden van de Arabische cultuur.
Voor heerlijke maaltijden en drankjes kun je terecht in restaurant 'Kamoona', waar authentieke Arabische gerechten worden geserveerd. Daarnaast kun je in restaurant 'Horizona' terecht voor hoogstaande internationale gerechten. Bij de 2 bars kun je terecht voor een drankje.
In de tuin van het hotel vind je één van de grootste zwembaden van Abu Dhabi met apart kindergedeelte (beide verwarmd van november t/m maart). Vanuit hier heb je bovendien direct toegang tot het privé zandstrand van het hotel. Zowel bij het zwembad, alsook aan het strand staan ligbedjes, matrasjes en parasols voor je klaar. Het hotel biedt een gratis badhanddoekenservice.
Er is een babysitservice (op aanvraag en tegen betaling). Daarnaast is er een miniclub en speeltuintje voor kinderen. Je kunt tegen betaling gebruikmaken van roomservice en de wasservice. In een aantal openbare ruimtes van het hotel kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

Je standaard classic kamer (max. 2 volw. + 1 kind) in Khalidya Palace Beach is modern en luxe ingericht en beschikt over airconditioning, satelliettelevisie, telefoon, minibar (tegen betaling), kluisje (gratis), gratis koffie- en theefaciliteiten, gratis wifi en een balkon. De badkamer bestaat uit een bad en inloopdouche, toilet en föhn. Je kunt er bovendien gebruikmaken van badjassen. Ook kun je in je kamer gebruikmaken van high speed wifi (tegen betaling).

De classic plus kamers (max. 2 volw. + 1 kind) beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaard classic kamer, echter met zeezicht.

Kies je graag voor nog meer ruimte? Boek dan tegen een meerprijs de premiumkamer (max. 3 volw. + 1 kind) of een premiumkamer plus met zeezicht en balkon. Indien je met 2 volwassenen + 2 kinderen of met 3 volwassenen + 1 kind in de premiumkamer verblijft dan slaapt 1 kind bij de ouders in bed.

Je kunt ook kiezen voor een familiekamer (4 personen), deze bestaat uit één grote ruimte met extra bedden.

Sport & Ontspanning:

Lekker actief blijven tijdens je vakantie of juist volop ontspannen en aan je dagelijkse druktes ontsnappen? In Khalidya Palace Beach vind je een Health & Fitness Club met professionele instructeurs, 2 squashbanen en 2 verlichte tennisbanen (alle tegen betaling). Relaxen doe je in de jacuzzi, stoombad, sauna of tijdens een heerlijke massage of gezichtsbehandeling (alle tegen betaling). Waag je ook eens aan een potje tafeltennis of vang je liever wat zonnestralen op tijdens één van de watersporten die aan het strand (tegen betaling) worden aangeboden? De keuze is aan jou.

Verzorging: Khalidya Palace Beach

Je verblijft in Khalidya Palace Beach op basis van Logies & Ontbijt. Tegen een meerprijs verblijf je op basis van Halfpension (ontbijt en diner) of Volpension (ontbijt, lunch en diner).

Let op: : In dit hotel wordt geen alcohol geschonken.

Bijzonderheden:

Indien je in Abu Dhabi verblijft, dien je bij het uitchecken een toeristenbelasting te betalen; de zogenaamde Tourism Dirham. De hoogte van de belasting is afhankelijk van het aantal sterren van je accommodatie en varieert tussen 7 en 20 AED per kamer per nacht (10 AED is ca. a‚¬ 2, -).



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
  • Luchthavenbelasting
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig € 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig € 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • WA-dekking van € 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie

U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven.



Khalidya Palace Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203