Radisson Blu Abu Dhabi Yas Island Afbeelding Radisson Blu Abu Dhabi Yas Island
Radisson Blu Abu Dhabi Yas Island ****
Bestemming: ABU DHABI - ABU DHABI

Radisson Blu Abu Dhabi Yas Island

****

Het Radisson Blu Hotel op Yas Island ligt op 7 minuten rijden van de internationale luchthaven van Abu Dhabi. Het heeft een overloopzwembad, tennisbanen en een spa met professionele therapeuten.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Radisson Blu Abu Dhabi Yas Island

Het Radisson Blu Hotel op Yas Island ligt op 7 minuten rijden van de internationale luchthaven van Abu Dhabi. Het heeft een overloopzwembad, tennisbanen en een spa met professionele therapeuten.

Ligging

Het Radisson Blu Abu Dhabi Yas Island ligt op 15 minuten van het nationale expositiecentrum van Abu Dhabi, op 5 minuten rijden van Ferrari World Abu Dhabi en op 20 minuten rijden van de Saadiyat Beach Golf Club en het centrum van de stad.

Faciliteiten

Gasten kunnen in hoofdrestaurant Assymetri genieten van overdadige buffetten met internationale gerechten en in restaurant Filini van Italiaanse klassiekers. Het hotel heeft ook een bar bij het zwembad en een lobbybar.

Het Radisson Blu beschikt over diverse recreatiefaciliteiten, zoals een groot buitenzwembad, een fitnessruimte en een kinderspeeltuin met een zwembad. Het heeft ook een spa, waar rustgevende behandelingen en massages gegeven worden.

Kamers

Alle ruime kamers zijn voorzien van gratis WiFi, een flatscreen-tv en een kingsize bed. De kamers hebben een eigen badkamer en kijken uit op de Perzische Golf, de Yas Links Golf Course en het Formule 1-circuit.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Radisson Blu Abu Dhabi Yas Island 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203