Media Rotana Deluxe Hotel Afbeelding Media Rotana Deluxe Hotel
Media Rotana Deluxe Hotel *****
Bestemming: Emiraten - Jumeirah Beach

Media Rotana Deluxe Hotel

*****

Deze reis wordt u aangeboden inclusief een halve dag Dubai City tour. Het Media Rotana Deluxe Hotel is een luxueus 5* hotel van de bekende Rotana-keten. Media Rotana biedt u privacy, persoonlijke service en unieke faciliteiten voor een verblijf om nooit te vergeten.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Media Rotana

Na een dagje shoppen of zonnebaden op het strand, even heerlijk ontspannenMedia Rotana biedt u alle luxe en comfort om u heerlijk in de watten te leggen. Met awardswinnende restaurants, ruime luxe kamers en goede sport- en ontspanningsfaciliteiten is het ultiem genieten tijdens uw vakantie in Jumeirah.

Ligging: Media Rotana in Jumeirah

Media Rotana ligt in het hart van het zogeheten 'Tecom' gebied met een metrostation op 1 kilometer afstand van het complex. In de nabije omgeving vindt u diverse winkelcentra, die vaak ook per metro gemakkelijk te bereiken zijn. Het dichtstbijzijnde strand ligt op circa 8 kilometer afstand. Highligths in de nabije omgeving van het hotel zijn onder andere de Jumeirah Lake Towers, Dubai Marina en Jumeirah Beach. Het hotel biedt op gezette tijden gratis shuttleservices naar diverse winkelcentra en openbare stranden. Tegenover het hotel bevindt zich een supermarkt.

Faciliteiten: Media Rotana

Het luxe 5-sterrenhotel Media Rotana beschikt over totaal 536 comfortabele kamers en een 24-uursreceptie waar u op elk moment van de dag terecht kunt voor vragen.

U vindt in het hotel een vijftal eet- en drinkgelegen. Zo geniet u er van internationale gerechten in restaurant 'Channels' of is het smullen van de Italiaanse keuken in 'Prego's, dat onder andere onderscheiden is voor 's werelds beste Italiaanse pizza. In 'Nelson's' kunt u terecht voor heerlijke snacks en een drankje. Lekker relax een cocktail drinken of waterpijp roken doet u in 'The Terrace', een outdoor loungebar. Tot slot gaat u voor een kopje koffie of thee naar de lobby lounge.

In het zwembad is het heerlijk ontspannen onder de zon. Verder biedt het hotel de volgende services tegen betaling: beautysalon en kapsalon, was- en droogservice en pinautomaat en geldwisselmogelijkheden. In de openbare ruimtes van het hotel kunt u gratis gebruikmaken van wifi. Op uw kamer is dit tegen betaling.

Uw hotelkamer:

Uw standaardkamer (max. 2 volw. + 2 kind.) is ruim en comfortabel ingericht en beschikt over een satelliet televisie, telefoon, minibar (tegen betaling), kluisje, airconditioning en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer beschikt over een bad, douche, toilet en fohn. Hier kunt u bovendien gebruikmaken van badjassen en slippers. Tegen betaling kunt u in uw kamer gebruikmaken van wifi.

Indien u met 2 volwassenen + 2 kinderen in een standaard classic kamer verblijft dan slaapt 1 kind bij de ouders in bed.

Tegen een meerprijs boekt u een clubkamer (1-3 personen) waarbij u profiteert van een gratis krant en gratis wifi tijdens uw verblijf. Bovendien heeft u exclusief toegang tot Club Rotana, waar u kunt ontbijten en 's middags genieten van een kopje thee. 's Avonds is dit de plek voor een heerlijke cocktail. In de bibliotheek heeft u de beschikking over tal van internationale kranten en magazines.

Voor nog meer ruimte, comfort en een apart zitgedeelte kiest u een premiumkamer (1-3 personen). Met dit kamertype heeft u bovendien ook exclusief toegang tot Club Rotana. Uw verblijf in Dubai kan niet meer stuk!

Sport & Ontspanning:

In de Fitness & Wellnessclub blijft u ook tijdens de vakantie lekker fit. Bovendien kunt u 24 uur per dag gebruikmaken van de gym. Lekker ontspannen doet u in de sauna en jacuzzi (beide gratis) of tijdens een heerlijke massage (tegen betaling).

Verzorging: Media Rotana

U verblijft in Media Rotana op basis van Logies & Ontbijt.

Tegen een meerprijs verblijft u op basis van Halfpension (ontbijt en diner) of All Inclusive.

All Inclusive: Ontbijt (06.30-10.30), lunch (12.00-15.30) en diner (19.00-22.30). Snacks en koffie/thee en koekjes gedurende de dag. Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 12.00 tot 03.00 uur.

Op 31 december 2016 biedt het hotel u, ongeacht welke verzorging u heeft geboekt, een nieuwjaars gala diner aan, deze is bij uw reissom inbegrepen. Als uw terugreis op 31 december 2016 is, dan is het nieuwjaars gala diner niet inbegrepen.

Bijzonderheden:

Indien u in Dubai verblijft, dient u bij het uitchecken een toeristenbelasting te betalen; de zogenaamde Tourism Dirham. De hoogte van de belasting is afhankelijk van het aantal sterren van uw accommodatie en varieert tussen 7 en 20 AED per kamer per nacht (10 AED is ca. 2, -).



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Media Rotana Deluxe Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203