Movenpick Al Mamzar Afbeelding Movenpick Al Mamzar
Movenpick Al Mamzar *****
Bestemming: Emiraten - Ras Al Khaimah

Movenpick Al Mamzar

*****

plane hotel

Het luxe Movenpick Al Mamzar is gelegen in de chique wijk Al Mamzar. Het winkelcentrum Centrury Mall en het strand Al Mamzar Beach Park zijn gemakkelijk te bereiken met de gratis shuttleservice die het hotel biedt. Geen zin om er op uit te gaan? Je kunt in het hotel heerlijk van de zon genieten bij het zwembad, ontspannen tijdens een schoonheidsbehandeling of de smakelijke gerechten uitproberen in het restaurant.



Ligging: Movenpick Al Mamzar nabij Dubai-Stad

Movenpick Al Mamzar is gelegen in de chique wijk van Al Mamzar en op ongeveer 1 kilometer van het winkelcentrum Century Mall. Op circa 1,5 kilometer ligt het strand, Al Mamzar Beach Park. Het hotel biedt een gratis shuttleservice aan naar Century Mall en Al Mamzar Beach Park.

Faciliteiten: Movenpick Al Mamzar

Movenpick Al Mamzar telt 180 kamers verdeeld over één gebouw met 5 verdiepingen. De 24-uursreceptie vind je in de lobby met zitjes en er zijn 4 liften aanwezig.
In het restaurant kun je terecht voor een stevig ontbijt of een intiem diner. De buffetten en de à la carte gerechten worden gemaakt van seizoensgebonden ingrediënten.
Op het dak van het hotel vind je een verwarmd zwembad met een zonneterras, waar je gratis gebruik kunt maken van de ligbedden, parasols en badhanddoeken.
Tevens biedt het hotel een apotheek en kun je gratis gebruikmaken van de privé parkeerplaats en wifi.

Hotelkamer:

Je superiorkamer (1-2 personen) is ruim en modern ingericht en beschikt over airconditioning, televisie, telefoon, kluisje (gratis), gratis wifi en een kitchenette met koelkast, kookplaat, koffie-/theezetfaciliteiten en magnetron. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en föhn.

Je kunt ook kiezen voor een deluxe kamer (1-3 personen), deze beschikt over dezelfde faciliteiten als de superiorkamer, echter ruimer.

Indien je met 2 volwassenen + 1 kind t/m 12 jaar op de deluxe kamer verblijft dan slaapt het kind bij de ouders in bed.

Sport & Ontspanning:

In de schoonheidssalon kun je tegen betaling genieten van heerlijke behandelingen.

Verzorging: Movenpick Al Mamzar

Je verblijft in Movenpick Al Mamzar op basis van Logies & Ontbijt. Tegen een toeslag kun je Halfpension (ontbijt en diner) boeken.

Let op: Movenpick Al Mamzar schenkt geen alcoholische dranken.

Bijzonderheden:

Indien je in Dubai verblijft, dien je bij het uitchecken een toeristenbelasting te betalen; de zogenaamde Tourism Dirham. De hoogte van de belasting is afhankelijk van het aantal sterren van je accommodatie en varieert tussen 7 en 20 AED per kamer per nacht (10 AED is ca. a‚¬ 2, -).



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Movenpick Al Mamzar 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203