Andaz Liverpool Street Afbeelding Andaz Liverpool Street
Andaz Liverpool Street
Bestemming: Londen - Londen

Andaz Liverpool Street


Algemeen Schitterend 5-sterrenhotel met tijdloos design met een topligging naast Liverpool Street Station.

Bijzonderheden Uitgebreid ontbijtbuffet.

Faciliteiten Receptie, moderne lounge, champagnebar, pub, twee restaurants en fitnessruimte. Gratis internetaansluiting in het gehele hotel.

Ligging Naast Liverpool Street Station (trein vanuit Harwich voor Stena Line). Ca. 1500 m van de Tower of London. Per metro reist u in slechts enkele minuten naar de winkels van Oxford Street. Metrostation Liverpool Street.

Kamers (267) De luxe en comfortabele kamers zijn voorzien van bad, douche, telefoon, tv, iPod docking station, minibar met gratis water en softdrinks en airconditioning.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Andaz Liverpool Street 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203