Citadines South Kensington Afbeelding Citadines South Kensington
Citadines South Kensington
Bestemming: Londen - Londen

Citadines South Kensington


Gelegen in een zijstraat van het grootse Hyde Park, verblijft u hier in de zeer fraaie studios/appartementen van Citadines Prestige South Kensington. Deze gelijknamige wijk ligt ingeklemd tussen het Hyde Park, Chelsea en Knightsbridge waar vele beroemdheden wonen en diverse grote musea gevestigd zijn. De luxe aandoende accommodatie beschikt over 62 studios en 30 appartementen, allen voorzien van een riant woongedeelte en een fraaie kitchenette. Deze is standaard uitgerust met o.a. vaatwasser, keramische kookplaat, koelkast, magnetron en toaster. De Studio Premier biedt plaats aan max. 2 personen, de Studio Executive is nog rianter en biedt plaats voor 3 pers. Reist u met 4 personen dan raden wij het Duplex appartement aan. Deze beschikt over een slaapgedeelte en een sofa bed in het woongedeelte. Citadines South Kensington is nieuw in ons aanbod en met recht een aanrader te noemen. Geniet van het gemak, de ruimte en het comfort!

Algemene informatie over Appartementen Citadines Prestige South Kensington London Appartementen, metrostation Gloucester Road op ca. 200 m, Officiele classificatie 4 sterren, Onze classificatie 4 sterren en ligging: levendige omgeving

Overzicht Gelegen in een zijstraat van het grootse Hyde Park, verblijft u hier in de zeer fraaie studios/appartementen van Citadines Prestige South Kensington. Deze gelijknamige wijk ligt ingeklemd tussen het Hyde Park, Chelsea en Knightsbridge waar vele beroemdheden wonen en diverse grote musea gevestigd zijn. De luxe aandoende accommodatie beschikt over 62 studios en 30 appartementen, allen voorzien van een riant woongedeelte en een fraaie kitchenette. Deze is standaard uitgerust met o.a. vaatwasser, keramische kookplaat, koelkast, magnetron en toaster. De Studio Premier biedt plaats aan max. 2 personen, de Studio Executive is nog rianter en biedt plaats voor 3 pers. Reist u met 4 personen dan raden wij het Duplex appartement aan. Deze beschikt over een slaapgedeelte en een sofa bed in het woongedeelte. Citadines South Kensington is nieuw in ons aanbod en met recht een aanrader te noemen. Geniet van het gemak, de ruimte en het comfort!

Unique Selling Points Luxe ingerichte appartementen, Familiekamers voor max. 4 pers, Tip van de inkoper, Complete kitchenette, Gratis Wifi internet, Hyde Park op loopafstand en Metrostation op 200 meter

Faciliteiten van Appartementen Citadines Prestige South Kensington London wasservice, lounge(s) en internetfaciliteiten

Goed om te weten over Appartementen Citadines Prestige South Kensington London geldig van september tot september Alle genoemde bedragen zijn in Britse Ponden (GBP). en In de periode 1-9-12 t/m 23-3-13 ontvangt u 8% korting als u minimaal 3 nachten verblijft.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Citadines South Kensington 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203